Οι «Ράδιο Αρβύλα» επέστρεψαν πριν λίγη ώρα μέσα από τη νέα τους επαγγελματική στέγη και η διάθεση τους ήταν ανεβασμένη. Το διαφορετικό… δελτίο ειδήσεων το οποίο θα παρουσιάζουν καθημερινά μέσα από την συχνότητα του Open στις 20.00 φιλοδοξεί να κοντράρει τα κανονικά δελτία ειδήσεων του ανταγωνισμού.

Αντώνης Κανάκης, Γιάννης Σερβετάς, Στάθης Παναγιωτόπουλος και Χρήστος Κιούσης υποδέχτηκαν το τηλεοπτικό κοινό με χαμόγελα και μεγάλες δόσεις χιούμορ.

Οι παρουσιαστές έκαναν την είσοδο τους στο πλατό με μια δική τους παραλλαγή του τραγουδιού «I Will Survive» και φυσικά αστειεύτηκαν ιδιαίτερα με το γεγονός ότι «παίζουν» απέναντι από τα δελτία ειδήσεων τονίζοντας ότι εύχονται να αντέξουν.

Ο Αντώνης Κανάκης τότε, θέλησε να δείξει το δώρο που του έκανε η κορούλα του για να του ευχηθεί καλή επιτυχία για το καινούργιο του επαγγελματικό αυτό βήμα.

Ο ίδιος ανέφερε: «Σήμερα θα μου επιτρέψετε να ξεκινήσω με αυτό το χάρτινο κουτί. Έχω δεχτεί πολλά δώρα στη ζωή μου. Αλλά αυτό εδώ το δώρο που δέχτηκα σήμερα από το κοριτσάκι μου, που πήρε την πρωτοβουλία και το έφτιαξε. Σ’ αγαπώ ως τον ουρανό. Κυρίες και κύριοι όλοι βρισκόμαστε εδώ και έχουμε πάρει τον ρόλο μας πολύ σοβαρά. Μέχρι τέλη Μαΐου θα είμαστε εδώ στο Open».