Η Ράνια Καραγιάννη βρέθηκε στο πλατό του Big Brother το βράδυ του τελικού και φυσικά δέχθηκε ερώτηση από τον Χάρη Βαρθακούρη για το αν η Άννα Μαρία Ψυχαράκη «έπεσε μέσα» σε όσα είχε «δει» στο χέρι της.

Συγκεκριμένα η Άννα Μαρία είχε «μαντέψει» πως η Ράνια Καραγιάννη όταν θα βγει από το σπίτι του Big Brother θα χωρίσει.

Έτσι, η Ράνια Καραγιάννη σημείωσε πως «θα το τονίσω αυτό πως η Άννα Μαρία πραγματικά έχει μαντικές ικανότητες τελικά! Μου είχε πει ότι με εκείνο τον άνθρωπο που ήμουν, θα χωρίσω κάποια στιγμή, όπως και έγινε! Είμαι ελεύθερη, δεν είμαι με εκείνο το παιδί οπότε το βρήκε. Ναι, ναι, ναι το βρήκε η Άννα Μαρία».

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην συνέχεια θέλησε να μάθει αν η συμμετοχή της Ράνιας Καραγιάννη στο Big Brother έπαιξε ρόλο στο να χωρίσει από τον σύντροφο της.

«Δεν έπαιξε ρόλο η συμμετοχή μου στο Big Brother τον χωρισμό μου» απάντησε η πρώην παίκτρια του Big Brother.

Μια ανάσα από το έπαθλο έφτασε και ο Ζακ Ιωαννίδης – Στην τέταρτη θέση ο παίκτης

Οι τηλεφωνικές γραμμές του «Big Brother» έκλεισαν για δεύτερη φορά το βράδυ της Παρασκευής και ο Χάρης Βαρθακούρης ζήτησε από την παραγωγή το φάκελο με το αποτέλεσμα της μέχρι εκείνη την στιγμή ψηφοφορίας.

Ο παίκτης ο οποίος βρέθηκε στην τέταρτη θέση της κατάταξης ήταν ο Ζακ Ιωαννίδης και ως εκ τούτου αποχώρησε από το σπίτι του Big Brother. Η μάχη για την πρώτη θέση συνεχίζεται ανάμεσα στους Άννα Μαρία ψυχαράκη, Σοφία Δανέζη και Δημήτρης Πυργίδη.

Ο «γύπας» Γρηγόρης Τσεκούρας απαντά γιατί δεν εκδηλώθηκε νωρίτερα στη Χριστίνα Ορφανίδου

Ο Γρηγόρης Τσεκούρας μπήκε στο «Big Brother» και διεκδίκησε τον τίτλο του «γύπα». Μάλιστα, την τελευταία εβδομάδα, μετά από μια δοκιμασία που υπέβαλε ο Μεγάλος Αδερφός τους παίκτες, τους έδωσε τη δυνανότητα να επιλέξουν μια φωτογραφία συγκατοίκου που έχει αποχωρήσει ώστε να την πάρουν μαζί τους.

Ο Γρηγόρης Τσεκούρας επέλεξε να πάρει μαζί του τη φωτογραφία της Χριστίνας Ορφανίδου καθώς ο παίκτης δεν είχε κρύψει την αδυναμία που είχε στην εντυπωσιακή μελαχρινή συγκάτοικο του.

Μετά το πρώτο κλείσιμο των τηλεφωνικών γραμμών, στις 22.00, ο Γρηγόρης Τσεκούρας αποχώρησε από το σπίτι του Big Brother καθώς ο παίκτης βρέθηκε στην πέμπτη θέση της κατάταξης.  Στο πλατό όπου βρέθηκε λίγη ώρα αργότερα για τις πρώτες του δηλώσεις, αντίκρισε την Χριστίνα Ορφανίδου.

«Γιατί δεν εκδηλώθηκες νωρίτερα στην Χριστίνα;» ρώτησε ο Χάρης Βαρθακούρης τον παίκτη. «Στην πορεία τη μάθαινα τη Χριστίνα. Πήγε να με σκοτώσει δυο φορές, κατά λάθος, στο φαγητό» απάντησε διπλωματικά ο «γύπας» Γρηγόρης και χαμογελούσε συνεχώς στην Χριστίνα Ορφανίδου.  Μάλιστα η Χριστίνα Ορφανίδου τον χαρακτήρισε τον «εθνικό μας γύπα».

Σε ότι αφορά την πορεία του στο reality, ο Γρηγόρης Τσεκούρας τόνισε πως δεν θα άλλαζε κάτι αν ξεκινούσε σήμερα το παιχνίδι.