Λίγες ώρες έμειναν μέχρι να αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής «Big Brother» και στο σπίτι του reality επικρατεί αναβρασμός και άγχος.

Ο Μεγάλος Αδερφός φροντίζει να κρατά απασχολημένους τους τελευταίους συγκατοίκους αυτές τις μέρες με διάφορες δραστηριότητες.

Ανάμεσα σε αυτές ήταν και ένα παιχνίδι μνήμης κατά το οποίοι οι τελευταίοι πέντε συγκάτοικοι έπρεπε να βάλουν σε σειρά αποχώρησης τους παλιούς παίκτες ενώ στο τέλος, ο «Big Brother» ενημέρωσε τους παίκτες ότι μπορούν να κρατήσουν τις φωτογραφίες.

Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη επέλεξε να κρατήσει τη φωτογραφία της Ραΐσα Κόντή ενώ εντύπωση προκάλεσαν τα πλάνα κατά το οποία η δικηγόρος περιφερόταν με τη φωτογραφία αγκαλιά, της μιλούσε και… έκλαιγε σα να μοιρολογούσε.

Το μεσημέρι της Πέμπτης, η Ραΐσα Κόντη εισέβαλε στο πλατό της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι» του ΣΚΑΪ και αφού τραγούδησε το αγαπημένο της τραγούδι, «Δίκιο μου» συνομίλησε με τον παρουσιαστή Νίκο Μουτσινά για την εμπειρία της στο «Big Brother».

Ο Νίκος Μουτσινάς τότε την ρώτησε για τα συγκεκριμένα πλάνα της Άννας Μαρία Ψυχαράκη όπου την… κλαίει ενώ της τόνισε πως αυτό είναι γρουσουζιά. Η Ραΐσα Κόντη τότε έσπευσε να φτύσει τον κόρφο της για να διώξει τη γρουσουζιά.