Λίγες μέρες έμειναν μέχρι το «Big Brother» να φτάσει στο τέλος του και να αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής που θα αγγίξει τα 100.000 ευρώ.

Μια από τις πλέον πολυσυζητημένες παίκτριες του «Big Brother», η Άννα Μαρία Ψυχαράκη, το βράδυ της Τρίτης, προχώρησε σε ένα ακόμα ξέσπασμα και τα έβαλε με όλους τους συγκατοίκους.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο «Big Brother» ζήτησε από τους συμπαίκτες να ανταλλάξουν γράμματα και να εκφράσουν ο ένας στον άλλον τις σκέψεις τους.

Τα όσα όμως διάβασε η Άννα Μαρία, φάνηκε πως δεν της άρεσαν και άρχισαν οι… εκρήξεις.

Αρχικά, η ξανθιά Κρητικιά δικηγόρος διαφώνησε άλλη μια φορά με τον Γρηγόρη Τσεκούρα και τον Ζακ  Ιωαννίδη καθώς πιστεύει ότι δεν θα έπρεπε να είναι οι δυο τους στον τελικό. Η Άννα Μαρία «κάρφωσε» τους συμπαίκτες της για το γεγονός ότι εκείνη τους στήριξε από την αρχή του reality ενώ εκείνοι στις διαφωνίες δεν έπαιρναν μέρος και δεν την στήριζε κανείς.

Η παίκτρια ένιωσε να την πνίγει το άδικο καθώς σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ότι τόσο καιρό τους φρόντιζε κι οι υπόλοιποι είναι αχάριστοι.

Από το ξέσπασμα της όμως δε ξέφυγε και ο Δημήτρης Πυργίδης καθώς του τόνισε ότι είναι πονηρός καθώς δεν τον νοιάζει που έφυγαν φίλοι του αλλά ούτε στήριξε την ίδια.