Με την υπόθεση ενός γιατρού – «μαϊμού» στην Κρήτη ασχολήθηκε χθες το απόγευμα μέσα από το Live news, ο Νίκος Ευαγγελάτος. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο 62χρονος κατηγορούμενος και η σύζυγός του έταζαν θεραπείες σε ανυποψίαστα θύματα με τη χρήση μιας ράβδου βιοσυντονισμού.

Στην εκπομπή του Mega μίλησαν κάποια από τα θύματα που περιέγραψαν τη μέθοδο που χρησιμοποιούσε ο συγκεκριμένος άνθρωπος για να εντοπίζει ποιο όργανο πάσχει. Φιλοξένησε, επίσης, έναν δικηγόρο – θύμα, ο οποίος μίλησε για τη δική του ιστορία.

Στη συνέχεια, ο Νίκος Ευαγγελάτος μίλησε με τον ίδιο τον κατηγορούμενο, ενώ πριν μιλήσει και με την πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου, Χανίων κα. Βούλα Ορφανουδάκη, παρενέβη στην εκπομπή ο δικηγόρος του 62χρονου, Βασίλης Νουλέζας.

Ανάμεσα στον παρουσιαστή και το δικηγόρο ακολούθησε ένας έντονος διάλογος, καθώς ο συνήγορός του θεώρησε ότι του ασκούσε πίεση.

«Ασκείτε φορτική πίεση στον κατηγορούμενο κ. Ευαγγελάτε να σας απαντήσει για θέματα που αφορούν την ουσία της υπόθεσης. Εάν καλείτε κάποιον πρέπει να του δίνετε την ευχέρεια να μιλήσει» είπε ο δικηγόρος. Ο δημοσιογράφος επικαλέστηκε τον περιορισμένο χρόνο του δελτίου ώστε να πείσει τον κ. Νουλέζα να είναι σύντομος.

«Με τέτοιους όρους δεν δέχομαι να είμαι καλεσμένος. Δεν επιτρέπετε να μιλήσει κανένας… Είστε τηλεοπτικός δικτάτωρ!» του είπε δύο φορές ο δικηγόρος. Με το Νίκο Ευαγγελάτο να τον… «ευχαριστεί» για τον χαρακτηρισμό.

Δείτε το παρακάτω βίντεο: