Αντιδράσεις είχαν προκληθεί την περασμένη εβδομάδα από την συνέντευξη που είχε κάνει ο Τάκης Χατζής στον καλεσμένο του στην εκπομπή του Alpha, «Direct», Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Ο ηθοποιός κλήθηκε να απαντήσει σε «άβολες» ερωτήσεις οι οποίες σχολιάστηκαν αρνητικά.

Στο θέμα αυτό είχαν αναφερθεί και οι συντελεστές της εκπομπής «Πάμε Δανάη» του Mega με τον Άρη Καβατζίκη να εκφράζει την αντίθεση του και την Δανάη Μπάρκα να τονίζει: «Ποιο Bachelor; Ποιο Big Brother;».

Η παρεξήγηση αυτή φαίνεται πως πλέον ανήκει στο παρελθόν με πρωτοβουλία του Τάκη Χατζή καθώς ήταν αυτός που σήκωσε το τηλέφωνο και κάλεσε τον Άρη Καβατζίκη για να λύσουν τις διαφορές τους.

Το πρωί της Πέμπτης, και λίγο πριν προβληθεί ένα ακόμα απόσπασμα από την εκπομπή «Direct» ο Άρης Καβατζίκης πήρε τον λόγο και είπε: «Επειδή ειπώθηκαν πάρα πολλά ότι είχαμε κάνει επίθεση στον κ. Χατζή για τη συνέντευξη στον κ. Τσιμιτσέλη, θέλω να σας πω ότι είχα μια επικοινωνία με τον κ. Χατζή ο ο ποίος ήταν ευγενέστατος.

Οφείλω να ομολογήσω ότι μου έκανε μεγάλη εντύπωση και δεν το λέω για να κουκουλώσω καταστάσεις, μου έβγαλε έναν άνθρωπο που στηρίζει τη νέα γενιά και τους νέους ανθρώπους. Μου είπε «δεν έχω τίποτα μαζί σας, εγώ έτσι μιλάω από τους πολιτικούς μέχρι τους καλλιτέχνες, έτσι είναι ο τρόπος μου».

Το εκτίμησα πολύ που ένας άνθρωπος μεγαλύτερος παίρνει έναν νεότερο και μιλάει με τόσο ωραίο και ευγενικό τρόπο. Σήκωσα τα χέρια ψηλά και είπα μπράβο, αυτό είναι συναδελφική αλληλεγγύη».

Η Δανάη Μπάρκα πρόσθεσε: «Νομίζω ότι έχει γίνει πολύς ντόρος για το τίποτα. Ο καθένας έχει τη γνώμη του και εκφέρει άποψη σε σχέση με τη στιγμή. Δεν κρίναμε όλη του τη ζωή και όλη του την καριέρα, αλίμονο. Ευχαριστούμε πάρα πολύ για την στήριξη και τα ωραία λόγια».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.