Εξώδικο στο «Καλύτερα δε γίνεται» έστειλε ο Μάρκος Σεφερλής με αφορμή τα όσα ακούστηκαν από τον σκηνοθέτη και κουμπάρο του Μάνο Καμπίτη με τον οποίο έχουν διαφορές για την ταινία «Χαλβάη 5-0» και η υπόθεση θα πάρει τη δικαστική οδό, στον αέρα της εκπομπής.

Η Ναταλία Γερμανού δήλωσε μεταξύ άλλων, στη διάρκεια της εκπομπής για το εξώδικο: «Να πούμε για να είμαστε απολύτως ξεκάθαροι και ακριβείς και απέναντι στο τηλεοπτικό κοινό που πρωτίστως σεβόμαστε ότι πριν συνδεθούμε με Skype με τον Μάνο Καμπίτη είχαμε ζητήσει και από τον δικηγόρο του Μάρκου αν θέλει να τοποθετηθεί, να βγει τηλεφωνικά. Μας είπε ότι δεν θέλει να πάρει κάποια θέση, θέλει να δω πρώτα την εκπομπή και τους ισχυρισμούς του κυρίου Καμπίτη και θα τοποθετηθεί μετά. Εμείς ιδανικά θέλαμε και τις δύο πλευρές γι’ αυτό διακόψαμε το κύριο Καμπίτη όταν πήγε να ξεφύγει λίγο παραπάνω».

Τώρα, η κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» συνάντησε την παρουσιάστρια κι εκείνη ανέφερε: «Είναι κάτι που έχει πάρει τη νομική οδό κι επειδή είναι κάτι που δεν αφορά εμένα σαν φυσικό πρόσωπο αλλά δύο άλλους ανθρώπους, νομίζω ότι είναι καλύτερο να μιλήσουν οι δικηγόροι και οι νόμοι».

Όσο για την παρεξήγηση που φέρεται να δημιουργήθηκε με την Σταματίνα Τσιμτσιλή σχετικά με τις δηλώσεις για το τέλος της συνεργασίας της Ελεονώρας Μελέτη με τον Alpha, η Ναταλία Γερμανού ανέφερε: «Δεν συνέβη παρεξήγηση μεταξύ μας. Συνέβη απλώς ότι εγώ είμαι λίγο περισσότερο παρορμητική από ότι πρέπει και η Σταματίνα είναι περισσότερο τυπική σε πράγματα που αφορούν στο κανάλι».