Στο Μπλε Δωμάτιο του «Big Brother» βρέθηκαν λίγο πριν το Live του «Big Brother» ο Χρήστος και Παναγιώτης Βαρουξής.

Τα δίδυμα του σπιτιού του reality του ΣΚΑΪ είναι οι δυο από τους τέσσερις υποψήφιους προς αποχώρηση και ο Ανδρέας Μικρούτσικος θέλησε να μιλήσει μαζί τους.

Ο παρουσιαστής μεταξύ άλλων θέλησε να συζητήσει μαζί τους την αντίδραση του Παναγιώτη όταν έφυγε η Χριστίνα Ορφανίδου αλλά και την σχέση τους με την Άννα Μαρία Ψυχαράκη.

«Τι σκέφτεσαι για το μέσο τηλεθεατή που είδε να φεύγει ένα κορίτσι και να σπάει το πλατό αυτός που γλίτωνε;» ρώτησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος τον Παναγιώτη ο οποίος αποκρίθηκε μεταξύ άλλων: «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τη Χριστίνα. Δεν είχε να κάνει με τη Χριστίνα. Έχω τέτοιο πάθος να μείνω. Με το ναι που είπα μου έφυγε όλη η ένταση. Μόλις το έκανα μου έφυγε όλη η ένταση και το συνειδητοποίησα. Ζητώ συγγνώμη και από το κοινό. Ήταν υπερβολικό. Ήταν λάθος μου».

Στην συνέχεια η συζήτηση τους πήγε στην Άννα Μαρία Ψυχαράκη και την σχέση που έχουν μαζί της.

Ο Χρήστος Βαρουξής ανέφερε μεταξύ άλλων: «Την εκτιμώ σαν άνθρωπο. Στις αρχές μου είχε πει κάποια πράγματα. Την άκουσα  και τα επεξεργάστηκα. Βλέπω όμως ότι κάποιες φορές είναι υπερβολική και χάνει το δίκιο της. Η Άννα Μαρία ήθελε όταν υπήρχε μια αντιπαράθεση να την υπερασπίζομαι εκείνη την στιγμή. Βλέπω αχαριστία από πλευρά της. Αναρωτιέμαι αν όλα είναι ένα θέατρο».

Από την πλευρά του, ο Παναγιώτης  Βαρουξής τόνισε: «Μου άρεσαν οι επιλογές της. Αυτή η κωλοτούμπα που έχει κάνει με έχει πειράξει πάρα πολύ».