Ένα υπέροχο φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο μας περιμένει και οι καταστάσεις δεν προβλέπουν εξόδους. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως θα κάτσουμε σπίτι και θα βαρεθούμε τη ζωή μας, σειρές υπάρχουν και κάνουν αρκετά καλή δουλειά στη ψυχαγωγία μας.

Το Netflix όπως μας ενημερώνει το lordoftheseries.gr μας προμηθεύει με νέο υλικό συνέχεια και οι τρεις σειρές που ακολουθούν είναι ιδανικές για να «λιώσουμε» το Σαββατοκύριακο.

The Queen’s Gambit

Το Γκαμπί της Βασίλισσας είναι μια ιδανική σειρά για να δείτε. Η τρομερή ερμηνεία της Anya Taylor-Joy θα σας μαγνητίσει και θα κερδίσει το ενδιαφέρον σας.Η σειρά εστιάζει σε ένα κορίτσι την Beth που παρά τις ατυχίες της έχει ένα τρομερό χάρισμα. Η Beth είναι ένα κορίτσι θαύμα όταν μιλάμε για το σκάκι όπου καταφέρνει να γίνει σπουδαία αντίπαλος για τους grandmasters που η ίδια θέλει να ξεπεράσει. Για τους φανς του σκάκι ίσως η σειρά να είναι πιο ιδανική αλλά είμαι σίγουρος πως θα σας κερδίσει όπως και να χει. Με 7 επεισόδια είναι μια καλή επιλογή σειρας την οποία θα ολοκληρώσετε κιόλας καθώς πρόκειται για Mini series.

Barbarians

Οι βάρβαροι έχουν κατακτήσει το τοπ 10 του ελληνικού Netflix και δικαιολογημένα. Πρόκειται για ένα ιστορικό δράμα αρκετά πιστό στα γεγονότα.Το Barbarians λοιπόν εστιάζει στην μάχη του Τευτοβουργιου Δρυμού όπου έλαβε χώρα το 9 μ.Χ. όπου τα γερμανικά φύλα συγκρούστηκαν με τον σπουδαίο ρωμαϊκό στρατό που ως στόχο είχε την συνεχή επέκταση της Ρώμης.Αν σας αρέσουν σειρές όπως Vikings και The Last Kingdom σίγουρα θα σας κερδίσει. Η σειρά καταφέρνει να παρουσιάσει όμορφα την μάχη του Τευτοβουργιου Δρυμού και η σκηνοθεσία της θα σας εντυπωσιάσει. Με μόλις 6 επεισόδια είναι μια τέλεια επιλογή καθώς το τέλος κάθε επεισοδίου θα σας ωθεί στο να δείτε το επομενο!

Blood of Zeus

Είναι σίγουρα μια απίστευτη επιλογή . Δημιουργία Ελλήνων εστιάζει στην αρχαία ελληνική μυθολογία και παρουσιάζει μια πρότυπη ιστορία. Η σειρά ακολουθεί τον Heron που θα κληθεί να σώσει την ανθρωπότητα όταν ανακαλύψει ότι είναι νόθο παιδί του Δία. Η σειρά είναι animated και γίνεται αρκετά βίαιη όπου πρέπει. Έχει αρκετά ανατρεπτική ιστορία που παρουσιάζει υπέροχα την αρχαία Ελλάδα και την μυθολογία της. Η 1η σεζόν έχει 8 επεισόδια των 30 περίπου λεπτών κατι που θα σας κάνει να την δείτε σε ένα βραδυ!