Αφροδίτη Γεροκωνσταντή, Νίκος Ζέκος και Ράνια Καραγιάννη ήταν οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση οι οποίοι αναδείχθηκαν μετά από την ψηφοφορία των συγκατοίκων του σπιτιού του «Big Brother».

Το τηλεοπτικό κοινό, έδωσε τη θετική του ψήφο το βράδυ της Παρασκευής και αποφάσισε στο σπίτι να παραμείνουν η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή και η Ράνια Καραγιάννη.

Ως εκ τούτου  ο παίκτης που συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους ήταν ο Νίκος Ζέκος ο οποίος αποχώρησε από το σπίτι του Μεγάλου Αδερφού.

Στο άκουσμα της αποχώρησης του Νίκου Ζέκου, η συμπαίκτρια του Άννα Μαρία Ψυχαράκη τόνισε πως «δεν ήταν σωστό…». Ο Νίκος Ζέκος αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του και άνοιξε την πόρτα του σπιτιού και αποχώρησε.

Λίγα λεπτά αργότερα, ο Νίκος Ζέκος βρέθηκε στο πλατό. «Πιο ωραίος είσαι από κοντά» του είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος όταν τον αντίκρισε και μαζί του συμφώνησε και η ψυχολόγος του Big Brother.

«Ήμουν προετοιμασμένος για όποιο αποτέλεσμα να ερχόταν» ήταν τα πρώτα λόγια του παίκτη και τόνισε πως θα ήθελε να μείνει λίγο περισσότερο μέσα στο σπίτι. «Θα μου λείψουν τα άτομα που ήρθα πιο κοντά, ο αντιδήμαρχος, ο Μπέντζι, η Ράνια και η Άννα-Μαρία» σχολίασε ο Νίκος Ζέκος.