Πρεμιέρα έκανε πριν λίγη ώρα η Δανάη Μπάρκα στη νέα της επαγγελματική στέγη, αυτή του Mega. Η νεαρή ηθοποιός δοκιμάστηκε για πρώτη φορά στη θέση της παρουσιάστριας μέσω της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και το newsbeast.gr βρέθηκε στα παρασκήνια ώστε να δει από κοντά την προσπάθεια της Δανάης.

Μόλις 30 λεπτά πριν πέσουν οι τίτλοι έναρξης και η Δανάη Μπάρκα μέσα στο κοραλλί φόρεμα της επιβλέπει τις τελευταίες λεπτομέρειες. Τόσο εκείνη όσο και οι συνεργάτες της έχουν καλό κλίμα μεταξύ τους και αυτό φαινόταν. Ο ένας εμψύχωνε τον άλλο και όλα υπό το βλέμμα της περήφανης μαμάς Βίκυς Σταυροπούλου.

Με ένα μεγάλο χαμόγελο στα χείλη η μαμά παρακολουθεί την κόρη της να δοκιμάζεται σε καινούργια μονοπάτια. Ο Στέλιος Κάππας, (ο οποίος αποχώρησε από το Καλό Μεσημεράκι του ΣΚΑΪ για να βρεθεί στο Mega) πηγαινοερχόταν στο πλατό και τσέκαρε κάθε λεπτομέρεια ενώ το ακουστικό της Δανάης Μπάρκα είχε πάρει «φωτιά».  Η νεαρή παρουσιάστρια θέλησε όμως να ακούει μόνο τον Μινω Θεοχάρη ο οποίος έχει την αρχισυνταξία της εκπομπής. Το τραγούδι αρχής ξεκίνησε, ο Στέλιος μέτρησε αντίστροφα και η Δανάη Μπάρκα εμφανίστηκε στο πλατό.

Αγχωμένη αλλά φανερά ευδιάθετη χαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό και υποδέχτηκε τους συνεργάτες της. Ο χρόνος μέχρι το πρώτο break πέρασε γρήγορα και η νεαρή παρουσιάστρια μόλις ξεκίνησαν οι διαφημίσεις πήρε βαθιά ανάσα ανακούφισης καθώς κατάφερε να μην βγάλει το άγχος της στο γυαλί. Φυσικά δεν έλειψαν και τα δάκρυα…

Τόσο η Δανάη όσο και η μητέρα της δάκρυσαν όταν προβλήθηκε βίντεο με το οποίο φίλοι και συνάδελφοι ευχήθηκαν στη νεαρή παρουσιάστρια καλή επιτυχία. Τα δάκρυα της Δανάης Μπάρκα φάνηκαν στην κάμερα ενώ της περήφανης μαμάς που παρακολουθούσε την κόρη της τα είδε το newsbeast.gr

Σοφία Πελεκάνου