Η εκπομπή του Open «The Booth» πήρε το πράσινο φως για τη νέα σεζόν και οι παρουσιάστριες ανακοίνωσαν τις αλλαγές που θα δουν οι τηλεθεατές στους δέκτες τους.

Η Σοφία Μουτίδου, το μεσημέρι της Δευτέρας έκανε την ανακοίνωση σχετικά με τις αλλαγές στο ανανεωμένο «Booth» και στη συνέχεια η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έκανε μια διευκρίνιση για το περιεχόμενο της εκπομπής.

Αρχικά, η Σοφία Μουτίδου ανέφερε: «Λοιπόν θα κάνουμε κάτι διαφορετικά, πάλι θα συμμετέχετε και θα είστε το βασικό στοιχείο της εκπομπής αλλά θα προηγούμαστε εμείς. Πρώτα θα βάζουμε εμείς το πρόβλημα και θα παίρνετε εσείς live για να μιλάτε με τον εκάστοτε».

Στη συνέχεια η Πηνελόπη Αναστασοπούλου πρόσθεσε: «Επειδή λοιπόν συνέχεια μας λέγατε ότι μήπως δεν είναι κανονικά τα τηλεφωνήματα, εμείς σκεφτήκαμε να κάνουμε το εξής, θα έχουμε κάποια θέματα που είναι πάρα πολύ επίκαιρα, θα δανειζόμαστε από αυτά, θα παίρνουμε την αφορμή για να μιλάμε και να λέμε την άποψή μας και ταυτόχρονα εσείς μπορείτε να παίρνετε τηλέφωνο και να βγαίνετε στον αέρα αν έχετε παρόμοιο θέμα ή να πείτε κάτι επάνω σε αυτό. Θα κάνουμε αυτήν την εκπομπή πιο μαζί δεν γίνεται».