Η είδηση πως η Κατερίνα Παναγοπούλου αποχωρεί από το Star Channel έπειτα από 7 χρόνια άψογης συνεργασίας με τον σταθμό προκάλεσε έκπληξη στους μη γνωρίζοντες αλλά καμία εντύπωση σε όσους έχουν παρακολουθήσει την πορεία της δημοσιογράφου.

Το Mega Channel θέλοντας να ενισχύσει τον ειδησεογραφικό του τομέα «διεκδίκησε» και… κέρδισε τη newscaster πριν λήξει το συμβόλαιο της με το Star Channel. Το διαζύγιο ανάμεσα στην Κατερίνα Παναγοπούλου και τον σταθμό της Κάτω Κηφισιάς ήταν «βελούδινο».

Αν και το συμβόλαιο της με τον σταθμό έληγε στο τέλος του χρόνου, οι δυο πλευρές συζήτησαν, τα βρήκαν και έτσι την ίδια μέρα που το Star ανακοίνωσε την συναινετική λήξη της συνεργασίας τους, το Mega ανακοίνωσε την έναρξη της δική τους.

Με μια επιπλέον ημέρα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega η Κατερίνα Παναγοπούλου κάνει τα δικά της σταθερά βήματα στον χώρο και ενισχύει το ενημερωτικό τομέα.

Την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου, μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, η newscaster υποδέχθηκε το τηλεοπτικό κοινό στη νέα επαγγελματική της στέγη.

Ντυμένη με ένα εντυπωσιακό μπλε κουστούμι, η Κατερίνα Παναγοπούλου έδωσε την ατζέντα του δελτίου ειδήσεων και ξεκίνησε δυναμικά την παρουσίαση του δελτίου ειδήσεων.

Με άνεση σα να βρίσκεται καιρό στο συγκεκριμένο πλατό, η δημοσιογράφος έδωσε πάσα στον δημοσιογράφο Νίκο Φιλιππίδη για να αναλύσει το πρώτο θέμα του δελτίου.

Ο δημοσιογράφος την καλωσόρισε ξαφνιάζοντας της. «Καλώς σας βρήκα!» ήταν η απάντηση της και του χάρισε ένα χαμόγελο με εμφανή την αμηχανία στο πρόσωπο της.

Με ένα βίντεο το οποίο ανάρτησε η Κατερίνα Παναγοπούλου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram λίγες ώρες πριν βρεθεί στο πλατό για την παρουσίαση του πρώτου δελτίου ειδήσεων στην καινούργια της επαγγελματική στέγη, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους για το τι συνέβη στα παρασκήνια του γυρίσματος για το trailer των ειδήσεων.

«Νομίζω ότι είμαι στο Mega εδώ και χρόνια!» ακούγεται να λέει στους νέους της συνεργάτες χαμογελώντας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Το παρασκήνιο από τα γυρίσματα του τρέιλερ του κεντρικού δελτίου του MEGA! Παρασκευή- Σάββατο- Κυριακή μαζί!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Panagopoulou (@katpanagopoulou) στις

Με ψυχραιμία, χωρίς πομπώδεις δηλώσεις και υπερβολές, η Κατερίνα Παναγοπούλου παρουσίασε το πρώτο της δελτίο ειδήσεων στη συχνότητα του Mega και έδειξε πως αν και νεαρή σε ηλικία έχει την εμπειρία να μεταφέρει με τον σωστό τρόπο τις ειδήσεις και να προσελκύσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών που θέλουν να ενημερωθούν.

Εξάλλου, το ίδιο είχε κάνει και πριν από 7 χρόνια όταν είχε βρεθεί στο Star Channel όταν τότε ο σταθμός προχώρησε σε ενημερωτική στροφή. Η δημοσιογράφος βρέθηκε στο σταθμό ως ρεπόρτερ και με το πάθος της για τη δουλειά της γρήγορα βρέθηκε μπροστά από τις κάμερες να εκφωνεί τα δελτία ειδήσεων.

Το πρόσωπο της Κατερίνας Παναγοπούλου έγινε συνώνυμο με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Σαββατοκύριακου του Star.

Η εμπιστοσύνη στον επαγγελματισμό της φαινόταν και από το γεγονός πως ήταν εκείνη που αντικαθιστούσε τη διευθύντρια ενημέρωσης του σταθμού, Μάρα Ζαχαρέα όταν απουσίαζε από το πόστο της.

Εμπιστοσύνη στον σταθερό της χαρακτήρα και την εμπειρία της φαίνεται πως δείχνουν ήδη και οι υπεύθυνοι του Mega Channel και γι’ αυτόν τον λόγο θα μοιραστούν τα δελτία ειδήσεων με την Ράνια Τζίμα.

Συγκεκριμένα από τις 7 Σεπτεμβρίου, Δευτέρα έως Πέμπτη στις 19:45, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων παρουσιάζει η Ράνια Τζίμα και κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στις 19:45 η Κατερίνα Παναγοπούλου.

Ο σταθμός δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στο ενημερωτικό κομμάτι και η κάθε κίνηση είναι αποτέλεσμα πολλών συσκέψεων.