Μετά από 7 χρόνια συνεργασίας, η Κατερίνα Παναγοπούλου αποχώρησε από το Star Channel με προορισμό το Mega.

Η δημοσιογράφος θα βρεθεί στην καινούργια της τηλεοπτική στέγη από αύριο, Τρίτη 01 Σεπτεμβρίου.

Ωστόσο θέλησε να αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές που την παρακολουθούσαν επί επτά χρόνια κάθε Σαββατοκύριακο μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και το «αντίο» της συγκινησιακά φορτισμένο.

Την Κυριακή 30 Αυγούστου η Κατερίνα Παναγοπούλου εμφανίστηκε για τελευταία φορά στο πλατό του δελτίου ειδήσεων του Star Channel και κατά την αποφώνηση της και προτού απομακρύνει το ακουστικό από το αυτί της, αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές λέγοντας στο τέλος: «Καλή αντάμωση».

Λίγη ώρα αργότερα, η δημοσιογράφος προχώρησε σε ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, θέλοντας να πει και από εκεί «αντίο» στους συνεργάτες και φίλους της.

«Μετά από 7 χρόνια με αυτή την συγκινησιακά φορτισμένη αποφώνηση κλείνει ο συναρπαστικός κύκλος του STAR… Και όπως είπα και στον αέρα.. «καλή αντάμωση…»  Star News (Official)» έγραψε η Κατερίνα Παναγοπούλου.

 

Μετά από 7 χρόνια με αυτή την συγκινησιακά φορτισμένη αποφώνηση κλείνει ο συναρπαστικός κύκλος του STAR… Και όπως είπα και στον αέρα.. «καλή αντάμωση…»❤ Star News (Official)

Δημοσιεύτηκε από Katerina Panagopoulou στις Κυριακή, 30 Αυγούστου 2020