Αντίστροφα μετράνε οι τηλεθεατές για να δουν πάλι στις οθόνες τους τις «Άγριες Μέλισσες». Η δεύτερη σεζόν της σειράς «Άγριες Μέλισσες» επιστρέφει τη Δευτέρα και η «Αννέτ» μιλώντας στο «Πρωινό» του Ant1 τόνισε πως τα «πράγματα από δω και πέρα γίνονται ακόμα πιο ενδιαφέροντα».

Μεταξύ άλλων, η Κάτια Δανδουλάκη αναφέρθηκε και στον τηλεοπτικό της γιο, Μελέτη τον οποίο υποδύεται ο Γιώργος Γεροντιδάκης.

«Αυτή τη φορά, από εδώ και πέρα γίνονται ακόμα πιο ενδιαφέροντα πράγματα και πολύ πιο έντονα. Σκεφτόμουν μέσα μου τι άλλο θα γίνει; Γίνονται. Υπάρχουν διαδρομές όλων των ηρώων που είναι στα κόκκινα μέχρι να κλείσει η πρώτη σεζόν» τόνισε η Κάτια Δανδουλάκη για τις εξελίξεις στις «Άγριες Μέλισσες».

Αναφερόμενη στον Γιώργο Γεροντιδάκη, η ηθοποιός εξήγησε γιατί έπαθε «ζημιά» μαζί του: «Με τον Γιώργο Γεροντιδάκη έχουμε βρεθεί στη Βέρα στο Δεξί, τότε ήταν μωρό. Είχα να τον δω από τη Βέρα στο Δεξί. Να δεις τι έπαθα, δεν επιτρέπεται. Ξεκίνησαν τα γυρίσματα, τέτοιο καιρό πέρυσι, κι έβλεπα τα αγόρια που βάφονταν και λέω «Ποιος είναι αυτός ο νέος»;

Μου είπαν, αλλά ούτε τότε το συνέδεσα, γιατί ήταν ένα παιδάκι και είδα έναν άντρα. Η αλλαγή του Γιώργου στα μάτια μου ήταν… Μια φίλη μου είπε «έχετε ξανασυνεργαστεί» και λέω «όχι καλέ, δεν έχουμε ξανασυνεργαστεί». Όταν τον ρώτησα τον Γιώργο «έχουμε συνεργαστεί;», μου λέει «ήμουν τότε…». Του λέω «έλα να σου δώσω μια κανονική αγκαλιά παιδάκι μου»!

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.