Δίχως αμφιβολία, ο Ανδρέας Μικρούτσικος αποτελεί την μεγαλύτερη και πιο ευχάριστη τηλεοπτική επιστροφή της φετινής σεζόν.

Ο αγαπημένος παρουσιαστής επιστρέφει μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ στο πρότζεκτ που σύστησε ο ίδιος στην Ελλάδα και στο τηλεοπτικό κοινό. Στο «Big Brother».

Λίγα λεπτά μετά την έναρξη του πρώτου επεισοδίου του «Big Brother», ο παρουσιαστής Χάρης Βαρθακούρης καλωσόρισε στο νέο τηλεοπτικό εγχείρημα τον Ανδρέα Μικρούτσικο ο οποίος και βρέθηκε στο πλατό του ριάλιτι σαν… να μην πέρασε μια μέρα.

Το «Big Brother» της νέας εποχής θα ακολουθήσει τη δομή της ιταλικής και ισπανικής εκδοχής και ο Ανδρέας Μικρούτσικος θα μπαίνει στο σπίτι, ενώ θα συμμετέχει και στα live σε έναν ξεχωριστό ρόλο και ταυτόχρονα συμπληρωματικό στον παρουσιαστή.

«Όλα αυτά τα χρόνια που λείπω από τα φώτα, δεν ένιωσα ποτέ μόνος, εξαιτίας της αγάπης σας. Είναι πολύ σημαντικό μεγαλώνοντας να μην νιώθεις μόνος. Θέλω μέσα απ’ την καρδιά μου να σας καταθέσω την αγάπη μου. Νιώθω συγκινημένος για όλο αυτό το πράγμα που έχει συμβεί. Σήμερα στο πρώτο Big Brother έχουμε τον κορονοϊό, αυτό το δράμα που ζούμε, αυτό το τρομακτικό πράγμα που ζούμε.

Δεν θα πω ότι το Big Brother αρέσκεται να βγαίνει σε εποχές μεγάλης αναταραχής, μάλλον έτσι γίνονται τα πράγματα. Το ένιωσα κι εγώ τώρα. Υπάρχουν βασικοί λόγοι που αγάπησα το Big Brother. Επιλέξαμε τότε να το κάνουμε με έναν ανθρωποκεντρικό τρόπο. Το κάναμε με ψυχή με καρδιά. το δεύτερο που θυμάμαι είναι ένα πρωτοσέλιδο με τίτλο “Το φάντασμα του Big Brother πλανιέται πάνω από την Ελλάδα”. Κι εμένα με έκαναν σαν τον πιο κακό άνθρωπο, που βιάζω την Ελλάδα» σημείωσε εμφανώς φορτισμένος συναισθηματικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.