Κατά τη διάρκεια ενός εντυπωσιακού αλλά και προσαρμοσμένου στα νέα δεδομένα που προκάλεσε ο κορονοϊός, ο Σταύρος Βαρθαλίτης είχε αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής του reality μαγειρικής.

O Σταύρος Βαρθαλίτης μετά τη νίκη του στο MasterChef δεν απολαμβάνει ξέγνοιαστες καλοκαιρινές στιγμές σε κάποια παραλία αλλά εργάζεται πυρετωδώς και προετοιμάζει τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα.

Το πρωί της Δευτέρας, ο Σταύρος Βαρθαλίτης παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι #not» και αναφέρθηκε τόσο στα επαγγελματικά του όσο και στα προσωπικά του.

«Δουλεύω πολύ τον τελευταίο καιρό και έχω χάσει κι εγώ τον εαυτό μου. Σιγά σιγά θα τα βρω τα πατήματά μου.Η ζωή μου μετά το MasterChef άλλαξε πάρα πολύ. Κουράζομαι πολύ περισσότερο, δεν αδυνατίζω αλλά δεν παραπονιέμαι, είμαι ευλογημένος γι’ αυτό που ζω» ανέφερε αρχικά ο Σταύρος Βαρθαλίτης.

Στη συνέχεια τόνισε: «Διακοπές ποτέ, για πάντα Αθήνα. Ίσως πάω Μύκονο για δύο μέρες, με φίλους να ξεσκάσω και να περάσω καλά».

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στα προσωπικά του λέγοντας: «Είμαι σε καλό δρόμο για να πάω κορίτσι στη μαμά, ακόμα δεν έχω πάει. Είμαι πολύ ευτυχισμένος εκεί που βρίσκομαι και πάμε καλά. Πιστεύω ότι κάτι θα κάνουμε μαζί με το Star, ελπίζω».

TAGS