Μπορεί οι Άγριες Μέλισσες εδώ και κάποιες ημέρες να έχουν ρίξει αυλαία για το καλοκαίρι, όμως, τα γυρίσματα της πετυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 για τη νέα σεζόν γίνονται κανονικά. Και οι περισσότεροι πρωταγωνιστές της σειράς ανεβάζουν στα social media στιγμιότυπα από τα γυρίσματα.

Ανάμεσά τους και το πρωταγωνιστικό ζευγάρι, Μαρία Κίτσου και Δημήτρης Γκοτσόπουλος, οι οποίοι έχουν χιούμορ και πολλές από τις αναρτήσεις τους είναι σε αυτό το πνεύμα. Το ίδιο έγινε και με το τελευταίο βίντεο που ανέβασε ο ηθοποιός στο λογαριασμό του στο Instagram.

Σε αυτό, βλέπουμε τον τηλεοπτικό Λάμπρο με την Ελένη να είναι πάνω σε μία μηχανή στα χωράφια, με τον ηθοποιό να ακούγεται να της λέει: «Ήρθα να σε πάρω δέκα χρόνια μετά». Η αστεία σκηνή θυμίζει κάτι από… «Είσαι το ταίρι μου», όταν στην τελευταία σκηνή στο φινάλε της σειράς ο Σωτήρης (Αλέξης Γεωργούλης) πήρε με την μηχανή του την Στέλλα (Βίκυ Σταυροπούλου).

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Γυρίσματα μέσα στο κατακαλόκαιρο… Από χωράφι σε χωράφι και αντί για άλογο μηχανή ??? @marika.kitsou.official @ant1tv #agriesmelisses

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gkotsopoulos Dimitris (@dimitris.gkotsopoulos.official) στις

Στη λεζάντα που συνόδευσε το αστείο βίντεο ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος έγραψε:  «Γυρίσματα μέσα στο κατακαλόκαιρο… Από χωράφι σε χωράφι και αντί για άλογο μηχανή».