Η Ελισάβετ Σπανού φωτογραφήθηκε και μίλησε στο περιοδικό «ΕΓΩ! Weekly» για την προσωπική της ζωή. Σχολίασε όσα γράφτηκαν για την άτυχη σχέση της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, αλλά και τη συμμετοχή της στο «Πρωινό mou» και το «Just The Two Of Us».

Για τη συμμετοχή της στην πρωινή ζώνη του Mega, η γνωστή τραγουδίστρια είπε: «Όσο περνάει ο καιρός, καταλαβαίνω περισσότερο τον ρόλο μου και τους κανόνες που έχει μια ζωντανή εκπομπή», παραδεχόμενη όμως: «Είμαστε έξι άνθρωποι που δεν γνωριζόμασταν από πριν και ξαφνικά βρεθήκαμε μαζί σε ένα πλατό. Εδώ τσακωνόμαστε με την ίδια μας την οικογένεια πολλές φορές. Είναι δυνατό να μη συμβεί με ανθρώπους που δεν ξέραμε προσωρινά μέχρι πρότινος; Διαφωνίες υπήρχαν και υπάρχουν, αλλά δεν θα τις χαρακτήριζα τσακωμούς. Είναι στο πλαίσιο μιας υγιούς σχέσης».

Επίσης, η Ελισάβετ Σπανού επιβεβαίωσε τη συνέχιση της συνεργασίας της με το Mega, αυτή τη φορά με τη συμμετοχή της στο Just The Two Of Us για το οποίο είπε: «Ναι, θα συμμετέχω. Θα είναι μια ωραία παραγωγή. Βέβαια, δεν έχω συζητήσει ακόμα τις λεπτομέρειες με το κανάλι. Να δω πώς θα τα συνδυάσω όλα…».

Όσο για τα δημοσιεύματα γύρω από την προσωπική της ζωή και τη σχέση της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, η ίδια εξομολογήθηκε: «Με πείραξε πολύ, όταν βγήκε για πρώτη φορά σχέση μου στη δημοσιότητα. Οι γονείς μου στεναχωρήθηκαν με όλο το τελευταίο περιστατικό», ενώ συμπλήρωσε: «Το θέμα πήρε μεγαλύτερη έκταση από όσο θα ήθελα ή θα έπρεπε. Έγινε με έναν τρόπο που δεν με αντιπροσωπεύει. Δεν θίχτηκα, στεναχωρήθηκα γιατί οι γονείς μου έγιναν αποδέκτες σχολίων από κοντινούς τους ανθρώπους, συναδέλφους κλπ. Είχε γίνει τεράστιο ζήτημα. Πολλές γυναίκες ταυτίστηκαν με εμένα, καθώς αναγνώρισαν δικές τους εμπειρίες. Είδαν δηλαδή κάποιον που δεν σεβάστηκε, ας πούμε, τη γνωριμία τους».

Τέλος, η Ελισάβετ Σπανού δεν δίστασε να σχολιάσει τη δημόσια συγγνώμη που της ζήτησε η Τόνια Σωτηροπούλου, τη γυναίκα δηλαδή που τη διαδέχτηκε στην αγκαλιά του Δημήτρη Αλεξάνδρου: «Είναι προς τιμήν της που ζήτησε συγγνώμη, αλλά πραγματικά δεν υπήρχε κανένας λόγος. Νομίζω ότι το έκανε επειδή δεν αισθάνθηκε καλά η ίδια με όλο αυτό. Μάλλον έκανε κάτι που τελικά δεν αντιπροσώπευε ούτε εκείνη».