Η πρόκριση για την φάση των «16» του Europa League περνάει από τα κανάλια Novasports! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά και σε High Definition, τους επαναληπτικούς αγώνες για την φάση των «32» της δεύτερης τη τάξει διασυλλογικής διοργάνωσης. Από τα παιχνίδια ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις Ρούμπιν Καζάν – Μπέτις, Νάπολι – Σουόνσι, Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Πόρτο, Τότεναμ – Ντνιέπρ και Τραμπζονσπόρ – Γιουβέντους.

Το Novasports 4 από τις 19:50 μας βάζει στο κλίμα των αγώνων με το «Λεπτό προς λεπτό». Μέσα από ζωντανές συνδέσεις, παρακολουθήστε τα παιχνίδια που διεξάγονται στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του Europa League, με τους Τάκη Κουλουμπή και Λίλα Κουντουριώτη στην παρουσίαση.

Με τη λήξη των αγώνων στις 24:00 τη σκυτάλη παίρνει ο Γιώργος Λυκουρόπουλος με την εκπομπή «Europa League Live» στα κανάλια Novasports 1 & Novasports 1HD στην οποία θα προβληθούν τα γκολ και οι καλύτερες φάσεις όλων των αγώνων, ενώ θα υπάρχει και πλούσιο ρεπορτάζ από τον εκτός έδρας αγώνα του ΠΑΟΚ με την Μπενφίκα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των καναλιών Novasports περιλαμβάνει τις εξής μεταδόσεις:

Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου:

19:00 Ρούμπιν – Μπέτις, Novasports 2 & Novasports 2 HD σε περιγραφή του Μιχάλη Κατσαφάδου
20:00 Νάπολι – Σουόνσι, Novasports 1 & Novasports 1 HD σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη
20:00 Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Πόρτο, Novasports 3 σε περιγραφή του Αποστόλη Λάμπου
22:05 Τότεναμ – Ντνιέπρ, Novasports 1 & Novasports 1 HD σε περιγραφή του Τάσου Μπαϊρακτάρη
22:05 Τραμπζονσπόρ – Γιουβέντους, Novasports 3 σε περιγραφή του Γιώργου Λιώρη