Το Greece’s Next Top Model αναμένεται να επιστρέψει στον «αέρα» του Star Channel και πρόκειται να είναι πιο ανανεωμένο και απαιτητικό από ποτέ.

Ο τρίτος κύκλος του παιχνιδιού θα είναι αρκετά διαφορετικός σε σχέση με τους προηγούμενους κύκλους.

Εκτός από τα πρόσωπα, θα υπάρξουν αλλαγές και στη διαδικασία του διαγωνισμού. Όπως ανέφερε η Τζώρτζια Γεωργίου, στη «Φωλιά των ΚουΚου» το πρωί της Τρίτης, σημαντικό ρόλο στη διαδικασία του GNTM 3 θα παίξει το ID Catwalk.

Κατά το ID Catwalk τα υποψήφια μοντέλα, αγόρια και κορίτσια, θα κληθούν να παρουσιάσουν την καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους το οποίο θα έχουν επιμεληθεί μόνοι τους και θα κριθούν γι’αυτό.

«Αφού τα παιδιά πέρασαν από την κριτική επιτροπή και τα πέρασαν στην επόμενη φάση, ακολουθεί το bootcamp. Εκεί τα παιδιά θα κληθούν να περάσουν σε δεκάδες μπροστά από την κριτική επιτροπή αγόρια και κορίτσια με μια μοναδικότητα. Οι ίδιοι οι παίκτες θα φτιάξουν τα μαλλιά τους, θα επιμεληθούν το μακιγιάζ τους, θα κάνουν το stylying μόνοι τους, δεν θα παρέμβει κανείς από την ομάδα του GNTM, θα περπατήσουν ανά δεκάδες μπροστά από την κριτική επιτροπή κι εκεί θα ολοκληρωθεί η πρώτη φάση του bootcamp» ανέφερε η παρουσιάστρια.