Ο Νίκος Ψαρράς θα εμφανιστεί στα επόμενα επεισόδια της σειράς του Ant1 «Άγριες Μέλισσες» και όπως όλα δείχνουν θα φέρει τα πάνω-κάτω στο «Διαφάνι».

Ο ηθοποιός πρόκειται να υποδυθεί τον σύζυγο της Βιολέτας ο οποίος ήταν εξαφανισμένος για χρόνια και θα θελήσει να διεκδικήσει το καφενείο του.

Ήδη, ο Νίκος Ψαρράς έχει κάνει τα πρώτα γυρίσματα και οι πρώτες φωτογραφίες αναρτήθηκαν στο Instagram από τους συναδέλφους του που τον υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό.

Το πρωί της Δευτέρας, ο ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» του Ant1 και εξομολογήθηκε με ειλικρίνεια πως ο Σταμάτης, ο χαρακτήρας που θα υποδυθεί τα έχει κάνει… μαντάρα.

«Είναι η δεύτερη μέρα σήμερα, χθες ξεκίνησα. Χθες τους τα έκανα λίμπα. Δεν περίμεναν στο Διαφάνι. Διεκδικώ τη γυναίκα μου, το καφενείο μου, τη ζωή μου εδώ.

Έλειπα εφτά χρόνια γιατί ερωτεύτηκα. Τον Μιλτιάδη χαίρομαι… πολύ που τον βλέπω.Ο Γιώργος Γάλλος είναι πολύ καλός φίλος και χαίρομαι που τον βλέπω. Όπως λέει και ο ίδιος, θα νικήσει ο καλύτερος. Είναι μαγκάκος ο Σταμάτης και πολύ εκδικητικός. Τα έχει κάνει μαντάρα και γυρίζει σαν να μην έχει συμβεί τίποτα», είπε ο Νίκος Ψαρράς.