Το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης, η Ελένη Μενεγάκη απευθυνόμενη στο κοινό, ενημέρωσε πως την ερχόμενη σεζόν δεν θα βρίσκεται στην τηλεόραση. Με λόγια συναισθηματικά φορτισμένα, η παρουσιάστρια αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές.

Πριν από 15 χρόνια, η Ελένη Μενεγάκη είχε προβεί σε έναν ακόμα αποχαιρετισμό. Ήταν 1η Ιουλίου του 2005 όταν η παρουσιάστρια αποχαιρέτησε τον Ant1. Τότε, γέμισαν πολλές σελίδες με μελάνι για τη μεταγραφή της παρουσιάστριας στον Alpha.

Στην εκπομπή «Το Πρωινό» του Ant1, το πρωί της Παρασκευής, προβλήθηκε βίντεο από εκείνον τον αποχαιρετισμό.

Τότε η Ελένη Μενεγάκη αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό του Ant1 λέγοντας: «Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο που είναι κοντά μας όλα αυτά τα χρόνια, τουλάχιστον τα χρόνια που είμαι εγώ στην τηλεόραση. Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όσους μας βοήθησαν όλα αυτά τα χρόνια να υπάρχουμε στην τηλεόραση και ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους μου τους συνεργάτες, αυτούς που ξέρετε που φαίνονται και αυτούς που δεν ξέρετε γιατί δεν φαίνονται. Είναι το ίδιο αστεράκια και οι μπροστά και οι άλλοι που δεν φαίνονται. Την αγάπη μου σε όλο τον κόσμο!».

Και λίγο πριν «κλείσει» η τελευταία εκπομπή της στον «αέρα» του Ant1, η Ελένη Μενεγάκη κατέληξε: «Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον Ant1 που για δέκα χρόνια με φιλοξένησε, με αγκάλιασε, με βοήθησε, με προώθησε, ότι θέλετε πείτε, μέσα είναι όλα. Ευχαριστώ πάρα πολύ για τη συνεργασία!».