«Θα σηκώνω τις γειτονιές στο πόδι! Θα είμαι ένα κορίτσι του δρόμου» ανέφερε η Αντελίνα Βαρθακούρη ενθουσιασμένη για το τηλεοπτικό της εγχείρημα που ακούει στο όνομα «Αντελίνα, χτύπα το κουδούνι».

Η εκπομπή πρόκειται να προβάλλεται στον Alpha και η παρουσιάστρια μιλώντας στη κάμερα της εκπομπής «Happy Day» έδωσε τις πρώτες λεπτομέρειες ενώ «έπαιζαν» και τα πρώτα πλάνα.

«Τρελαίνομαι που θα έχω ουσιαστική επικοινωνία με τον κόσμο. Να τους βλέπεις, να τους έχεις απέναντι σου, να σου μιλούν οι άνθρωποι και να στα λένε όλα! Να παίζεις, να τους τρελαίνεις, να γελάτε, να κερδίζουν, να σου λένε τα θέματα τους και να κερδίζουν χρήματα» ανέφερε και πρόσθεσε: «Θα έχει πάρα πολύ γέλιο! Θα τσαλακώνομαι εντελώς, θα πέφτω μες στη μέση του δρόμου, θα χτυπάω κουδούνια και θα χορεύω μες στη μέση κεντρικού δρόμου».

Αναφερόμενη στο Globetrotters, η Αντελίνα Βαρθακούρη είπε: «Στο Globetrotters τα έκανα όλα γιατί ήμουν στο Βιετνάμ, τώρα εδώ είναι αλλιώς γιατί εδώ ο κόσμος με γνωρίζει. Με αναγνωρίζουν και οι γυναίκες με καλοδέχονται ζητώντας μου συμβουλές».