Για τη συνεργασία που θα μπορούσε να έχει με την Ελένη Μενεγάκη αλλά τελικά δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ, μίλησε η Νικολέττα Ράλλη.

Η παρουσιάστρια, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Μενεγάκη το μεσημέρι της Τρίτης, οπότε και έκανε την αποκάλυψη.

Όπως ανέφερε, πριν από περίπου 3 χρόνια είχε περάσει δοκιμαστικό για συνεργάτης της εκπομπής και τελικά είχε συμφωνήσει με την παραγωγή. Λογάριαζε όμως, χωρίς τον «ξενοδόχο» που στη συγκεκριμένη περίπτωση ήταν ο Μαλέλης.

«Νομίζω ότι ο κ. Μαλέλης φταίει για όλα», σημείωσε η παρουσιάστρια και εξήγησε: «Όταν, μάλιστα, είχα πάει στο γραφείο του για να μου προτείνει τη συνεργασία με το Star, εγώ του είχα πει “Κύριε Μαλέλη, εγώ με το καλό θα είμαι με την κυρία Μενεγάκη”. Εντάξει είχαμε πει “οκ” στο τηλέφωνο, αλλά θα το ξανασυζητούσαμε μετά τις διακοπές».

«Με έβαλε εκείνη την ώρα να πάρω τηλέφωνο την αρχισυντάκτρια και να της πω ότι δεν θα είμαι τελικά στην εκπομπή. “Δεν φεύγεις από το γραφείο μου, αν δεν μου πεις ναι” μου είχε πει τότε. Δεν ξέρω αν έκανα πολύ καλά τελικά. Έκανα πάντως καλά υπό την έννοια ότι απέκτησα την εμπειρία του ζωντανού, καθημερινού που δεν φανταζόμουν ποτέ στη ζωή ότι είναι τόσο δύσκολο».