Οι «Άγριες Μέλισσες» από την προβολή του πρώτου επεισοδίου τράβηξαν πάνω τους όλο το ενδιαφέρον. Η σειρά του Ant1, θεωρείται η μεγαλύτερη επιτυχία της σεζόν αφού κάθε επεισόδιο «τσιμπά» τον ανταγωνισμό και ανεβαίνει στις πρώτες θέσεις του πίνακα τηλεθέασης.

Η σειρά προβάλλεται από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 22.45 στον Ant1 και τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει της έχουν δώσει το «πράσινο» φως και για την επόμενη σεζόν.

Υπάρχει όμως μια αθλητική διοργάνωση που θα επηρεάσει το πετυχημένο πρόγραμμα του Ant1 ως προς την ώρα προβολής του, και αυτό είναι το Euro 2020.

Ο Ant1 εξασφάλισε τα δικαιώματα της μεγάλης γιορτής του ποδοσφαίρου και μάλιστα είναι πρώτη φορά που είτε Euro είτε Παγκόσμιο Κύπελλο δεν θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ.

Πώς όμως το Euro 2020 επηρεάζει τις «Άγριες Μέλισσες»;

Οι αγώνες του Euro πρόκειται να προβάλλονται στις 16.00, στις 19.00 και στις 22.00.

Με δεδομένο, ότι ο τρίτος αγώνας της μέρας «πέφτει» πάνω στην ώρα προβολής του επεισοδίου των «Άγριων Μελισσών», ενδέχεται να υπάρξει αλλαγή στην ώρα της σειράς ώστε να μην χρειαστεί να σταματήσει η μετάδοση τους για όσο διαρκεί το Euro 2020.

Συγκεκριμένα, υπάρχουν σκέψεις, οι Άγριες Μέλισσες να προβάλλονται ακριβώς μετά το τέλος του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Ant1, δηλαδή στις 21.00.