Λίγες ώρες μείνανε για την πρεμιέρα Λιάγκα-Σκορδά στο Mega και οι υποχρεώσεις τους είναι πραγματικά στο… φουλ! Τρέχουν και δεν προλαβαίνουν στην κυριολεξία για να τα προλάβουν όλα και να βγουν όσο το δυνατό πιο λαμπεροί και ουσιαστικοί στην πρώτη -επίσημη- εμφάνισή τους. Καλεσμένος τους, όπως έχει ήδη γίνει γνωστό ο Γιώργος Μαζωνάκης, ενώ από το πλατό θα «παρελάσουν» και αρκετοί πρωταγωνιστές του καναλιού….

Και τώρα η είδηση: Την Παρασκευή το βράδυ η Φαίη είχε φωτογράφιση για γνωστό εβδομαδιαίο περιοδικό, χωρίς το σύζυγό της όμως! Υποθέτουμε ότι στο Down Town, που εξασφάλισε αυτή την πρώτη μεγάλη συνέντευξή της, θα μιλάει για όλους και για όλα, ενώ -φανταζόμαστε- θα υπάρχουν αναφορές και στις φήμες που είχαν δει το φως της δημοσιότητας και έκαναν λόγο για πιθανή εγκυμοσύνη…

Ένα είναι το σίγουρο και σας το μεταδίδουμε χωρίς καμία επιφύλαξη: Ο Γιώργος και η Φαίη είναι πολύ αγχωμένοι, όπως είναι λογικό άλλωστε, για την πρεμιέρα τους, παρά την εμπειρία που έχουν τόσα χρόνια.

Ένα άλλο ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι ο Λιάγκας κάνει ζωντανή εκπομπή μετά από πολλά χρόνια, αφού οι «ξανθιές» πέρσι ήταν… «κονσέρβα»!

Πηγή: markos.tv