Ο Δεκέμβριος είναι ένας μήνας που φέρνει τους ανθρώπους πιο κοντά. Όσο τα Χριστούγεννα και ο νέος χρόνος πλησιάζουν τόσο οι σκοτούρες μπαίνουν στην άκρη, ενώ οι οικογένειες έχουν την ευκαιρία να περνούν περισσότερο και δημιουργικό χρόνο μαζί.

Στο κλίμα αυτό συμβάλουν ο στολισμός στις πόλεις, οι βιτρίνες των καταστημάτων, οι μοναδικές γεύσεις της εποχής, αλλά και η διάθεση των ανθρώπων, η οποία γίνεται ακόμη πιο ευχάριστη λόγω των οικογενειακών γιορτών/τραπεζιών και των πάρτι/εκδηλώσεων που διοργανώνονται από συγγενείς και φίλοι. Παράλληλα, οι περισσότεροι έχουν χρόνο για περισσότερη ξεκούραση και στιγμές χαλάρωσης μαζί με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Τι συμπληρώνει το όμορφο κλίμα της εποχής; Ρομαντικές, συγκινητικές ταινίες και σειρές, που συνδυάζονται με κάποιο ρόφημα (τσάι, καφές, σοκολάτα) και λιχουδιές της εποχής (μελομακάρονα, κουραμπιέδες, δίπλες). Το Vodafone TV, προσφέρει στους συνδρομητές του, όπως κάθε χρόνο, αγαπημένο χριστουγεννιάτικο περιεχόμενο, μέσω της δημιουργίας μιας ξεχωριστής κατηγορίας, η οποία απευθύνεται σε όλους – ανεξαρτήτως ηλικίας και γούστου.

Το Loving Christmas είναι ιδανικό για όσους δεν χορταίνουν όχι μόνο φαγητό, δώρα και αγάπη, αλλά και χριστουγεννιάτικες ιστορίες. Το ειδικό αφιέρωμα περιέχει δωρεάν γιορτινές, ρομαντικές, κοινωνικές, κωμικές -και όχι μόνο- ταινίες και σειρές, οι οποίες είναι κατάλληλες για όσους απολαμβάνουν στιγμές στο σπίτι τους, χαλαρώνοντας μόνοι τους ή μαζί με αγαπημένα τους πρόσωπα.

Οι συνδρομητές του Vodafone TV από τις 6 Δεκεμβρίου έως και τις 13 Ιανουαρίου μπορούν να απολαύσουν στην ομώνυμη κατηγορία περισσότερες από 25 ταινίες και σειρές, οποιαδήποτε στιγμή εκείνοι θέλουν, αλλά και από οποιαδήποτε συσκευή, ακόμα και χωρίς σύνδεση στο internet! Ταινίες όπως οι: Love Actually, The Holiday, A Bad Moms Christmas, Carol, Paddington και Bridget Jones’s Diary είναι κάποια από τα προγράμματα που θα αποτελέσουν αφορμή για χουχούλιασμα κάτω από κουβέρτες και σκεπάσματα…