Η Corriere dello Sport δείχνει να μην έχει αντιληφθεί το πρόβλημα του ρατσισμού στο ιταλικό ποδόσφαιρο και έκανε μεγάλη γκάφα με ένα απαράδεκτο λογοπαίγνιο που προσπάθησε να κάνει.

Το βράδυ της Παρασκευής, η Ίντερ κοντράρεται με τη Ρόμα και δύο ποδοσφαιριστές που έχουν ξεχωρίσει στη φετινή Serie A, τίθενται αντιμέτωποι.

Συγκεκριμένα ο Ρομελού Λουκάκου της Ίντερ θα προσπαθήσει ν’ ανοίξει την άμυνα της  Ρόμα την οποία θα οργανώνει ο Κρις Σμόλινγκ ή ο Σμόλινγκ θα προσπαθήσει να βάλει stop στον… Big Rom.

Η Corriere dello Sport, πάντως, το πρωί της Πέμπτης κυκλοφόρησε με πρωτοσέλιδο που γνώρισε την κατακραυγή στα social media, αφού έκανε κάκιστο λογοπαίγνιο λόγω και της ημέρας, γράφοντας για… Black Friday.

Η αντίδραση της Ρόμα

Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας έγινε αντικείμενο συζήτησης στην Ιταλία και η Ρόμα αντέδρασε στην επιεικώς… άτυχη επιλογή της Corriere dello Sport.

«Κανείς δεν θα το σκεφτόταν… Πραγματικά κανένας… Ούτε ένα άνθρωπος… Και έρχεται η Corriere να βάλει αυτό τον τίτλο…» ανέφεραν οι «τζιαλορόσι» στα social media.

Υπενθυμίζεται ότι ο Βέλγος Λουκάκου είχε γίνει στόχος ρατσιστικών επιθέσεων και από οπαδούς της ομάδας της Τσεχίας Σλάβια Πράγας.