Από τη σκηνή του X-Factor, η Δέσποινα Βανδή θέλησε να μοιραστεί μια δική της εμπειρία από το παρελθόν και συγκεκριμένα από τα πρώτα της βήματα στη Θεσσαλονίκη.

Η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια του μουσικού διαγωνισμού θυμήθηκε την πρώτη audition στην οποία συμμετείχε και την ερώτηση που της έκανε ο μαέστρος τότε.

Αφορμή για να μοιραστεί αυτή την εμπειρία της με την κριτική επιτροπή του X-Factor αλλά και με το τηλεοπτικό κοινό, στάθηκε η εμφάνιση της Ζωής – Μισέλ Μπακίρη στη σκηνή του διαγωνισμού.

«Δεν θέλω να ξεχνάμε ποτέ ότι η Ζωή είναι 19 ετών και ακόμη έχει δρόμο μπροστά της. Το πρωτογενές υλικό είναι πολύ καλό αλλά χρειάζεται δουλειά» είπε η Δέσποινα Βανδή και πρόσθεσε: «Κάποιοι άνθρωποι πραγματικά γεννιούνται με μια τεράστια φωνή. Κάποιοι άλλοι άνθρωποι, ωστόσο, έχουν ένα καλό πρωτογενές υλικό πάνω στο οποίο καλούνται, εάν και εφόσον το επιθυμούν, να το δουλέψουν και να εξελιχθούν πάνω σε αυτό. Σε αυτή την κατηγορία της Ζωής ανήκω και εγώ».

Στη συνέχεια η Δέσποινα Βανδή ανέφερε: «Όταν ξεκίνησα στη Θεσσαλονίκη, πήγα να τραγουδήσω στο Αβαντάζ και με ρωτάνε τι θέλω να πω. Το “Woman in love” της Barbra Streisand. Με κοιτάζει ο μαέστρος και με ρωτάει αν είμαι σίγουρη. Λέω, “ναι βέβαια, γιατί όχι, φυσικά”. Το φυσικά μέσα σε τρία λεπτά είχε αλλάξει όλο. Όπως βλέπετε, αυτό δεν με σταμάτησε και δεν θα σε σταματήσει τίποτα Ζωή μου» είπε και κατέληξε: «Τι θυμήθηκα… Έτσι είναι άμα έχεις να κάνεις με μεγάλους ανθρώπους που έχουν πολλές αναμνήσεις».