Η Ελεονώρα Μελέτη θα ανοίξει το πλατό της το βράδυ της Τετάρτης στις 00.00 ακριβώς για να υποδεχθεί τους καλεσμένους της.

Πρώτη στο πλατό θα βρεθεί η βουλευτής Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου η οποία αρκετές φορές έχει βρεθεί στο επίκεντρο σχολίων εξαιτίας του χιούμορ της και των ευρηματικών της λόγων. Η βουλευτής θα εξηγήσει μεταξύ άλλων γιατί βρίσκει χαριτωμένο τον Αλέξη Τσίπρα και θα αποκαλύψει άγνωστες πτυχές της ζωής της.

Επίσης θα αναφερθεί στο 1994 όταν το κοσμηματοπωλείο που διατηρούσε με τον σύζυγό της έγινε στόχος διαρρηκτών και έχασε μέσα σε 3 μέρες που διήρκησε η ληστεία, εμπόρευμα σημερινής αξίας 20.000.000 ευρώ.

Ο επόμενος καλεσμένος της Ελεονώρας Μελέτη είναι ο Χαράλαμπος Κοτσώνης. Ο παίκτης του MasterChef ο οποίος έκανε viral την ατάκα «εν κουλί» θα μιλήσει για την περίοδο εκφοβισμού που έζησε ενώ σπούδαζε μαγειρική. Επίσης θα αναφερθεί στους συμφοιτητές του που τον έστειλαν δυο φορές στο νοσοκομείο αλλά και στο χειρουργείο.

Ο πρώην παίκτης του MasterChef θα περιγράψει τον τρόπο με τον οποίο έδωσε τέλος στον εκφοβισμό και στέλνει το δικό τους μήνυμα σε όσους εκείνους είναι θύματα bullying.

Τελευταία, στο πλατό της εκπομπής «Μεσάνυχτα» θα βρεθεί η Λυδία Νούσια. Η νεαρή κοπέλα που κατέγραψε με το κινητό της την επίθεση που δέχτηκε με σκοπό να της κλέψουν το αυτοκίνητο.