Η Ελεονώρα Μελέτη θα υποδεχθεί στο πλατό της εκπομπής της «Μεσάνυχτα» δυο ανθρώπους με μακρά επαγγελματική πορεία. Αρχικά στο πλατό της εκπομπής του Alpha θα βρεθεί ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Ο σεναριογράφος και ηθοποιός θυμάται το ξεκίνημα της καριέρας του περιγράφοντας ένα ξεκαρδιστικό περιστατικό από το πρώτο του ραντεβού σε τηλεοπτικό σταθμό. Ιδιαίτερη αναφορά θα γίνει και στο πετυχημένο σήριαλ του Mega «Παρά Πέντε» ενώ θα παραδεχθεί πως υπήρξε περίοδος που οι σχέσεις ανάμεσα στους συντελεστές της σειράς ήταν τεταμένες.

Αναφερόμενος στο κεφάλαιο «παρουσίαση» ο Γιώργος Καπουτζίδης θα παραδεχθεί πως έχει κλείσει και πως σύντομα θα εμφανιστεί ξανά στους τηλεοπτικούς δέκτες από άλλο πόστο.

Στη συνέχεια, η Μαρία Αλιφέρη θα καθίσει στην καρέκλα απέναντι από την Ελεονώρα Μελέτη και με τον ήρεμο λόγο της θα αποδείξει πως μια γυναίκα μπορεί να είναι διαχρονικά όμορφη και κατασταλαγμένη.

Η Μαρία Αλιφέρη θα αναφερθεί σε άγνωστα περιστατικά από τα χρόνια που που μεσουρανούσε ως πρωταγωνίστρια και παρουσιάστρια.

Επίσης, για πρώτη φορά θα εκφράσει το παράπονο της για το πώς η τηλεοπτική της καριέρα αποδομήθηκε εξαιτίας πολιτικών λόγων και θα εξηγήσει γιατί δεν έχει υποβληθεί ποτέ σε αισθητική επέμβαση.

Τέλος θα αναφερθεί και στο τροχαίο που έζησε και παραλίγο να της κοστίσει τη ζωή της και θα εξηγήσει γιατί το θεωρεί ευλογία και ευχαριστεί το Θεό που το έζησε.