Είναι τα δύο δυνατά χαρτιά στην φετινή τηλεοπτική σεζόν και η τηλεθέαση έχει γίνει δική τους υπόθεση, τις ημέρες προβολής τους. Άγριες Μέλισσες και GNTM 2 μονοπωλούν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, ενώ η μεταξύ τους «μάχη» για τα νούμερα είναι ενδιαφέρουσα και ιδιαίτερα σκληρή.

Και το βράδυ της Δευτέρας γι’ ακόμη μία φορά αποδείχθηκε του λόγου του αληθές, όπου το ριάλιτι του Star και η σειρά εποχής του ΑΝΤ1 κονταροχτυπήθηκαν και στο τέλος «μοίρασαν» τη νίκη. Που σημαίνει ότι το GNTM τερμάτισε -οριακά-πρώτο στο δυναμικό κοινό, ενώ οι Άγριες Μέλισσες πήραν την πρωτιά στο γενικό σύνολο με μία ασφαλή διαφορά.

Συγκεκριμένα, το GNTM 2 έκανε 30,5% στις ηλικίες 18-54 και 22,7% στο γενικό. Αντίθετα, οι Μέλισσες έκαναν 34,3% στο γενικό σύνολο ενώ στο δυναμικό βρέθηκαν σε απόσταση αναπνοής από το ριάλιτι μόδας με 29%.

Στα υπόλοιπα προγράμματα αξίζει να σημειωθεί πως το Ενώπιος Ενωπίω του Νίκου Χατζηνικολάου με καλεσμένους τον Γιάννη Βαρουφάκη και τη Δανάη Στράτου έκανε 21,7% στο γενικό σύνολο και 15,7% στο δυναμικό κοινό.