Το «South Park» θα έχει νέα στέγη από τον Ιούνιο του 2020, στην πολυαναμενόμενη streaming πλατφόρμα της WarnerMedia που θα λανσαριστεί τον Μάιο.

Για το HBO Max ο λόγος, το οποίο εξασφάλισε τα αποκλειστικά δικαιώματα προβολής της αμίμητης σειράς του Comedy Central για τις ΗΠΑ έναντι 500-550 εκατ. δολαρίων, όπως αποκαλύπτει το Variety επικαλούμενο καλά πληροφορημένη πηγή!

Η συμφωνία για τη σειρά των Trey Parker και Matt Stone υπογράφηκε ανάμεσα στο South Park Digital Studios, την εταιρία παραγωγής των δημιουργών και της Viacom, και του καναλιού και περιλαμβάνει τόσο τους 23 κύκλους της σειράς, συν 3 νέα επεισόδια που θα εμφανιστούν στην πλατφόρμα του HBO Max 24 ώρες μετά την προβολή τους στο τηλεοπτικό κανάλι της Viacom, Comedy Central.

Το Bloomberg είχε αποκαλύψει λίγο πρωτύτερα για τον ακήρυχτο streaming πόλεμο που μαινόταν στο περιθώριο για τα δικαιώματα του «South Park», κοστολογώντας το στα 450-500 εκατ. δολάρια. Μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου, το Netflix είχε αποσυρθεί από την κούρσα της διεκδίκησης, καθώς αποζητούσε τα παγκόσμια δικαιώματα προβολής.

Ο επικεφαλής του προγράμματος του HBO Max και πρόεδρός του, Kevin Reilly, καλωσόρισε τη σειρά στο κανάλι, το οποίο θα περιλαμβάνει ακόμα σειρές και περιεχόμενο από όλη τη WarnerMedia (HBO, Warner Bros, CNN, TBS, TNT, Cartoon Network, New Line κ.ά.)…