Τα υποψήφια μοντέλα του Greece’s Next Top Model 2 έπρεπε όχι μόνο να σκαρφαλώσουν στον τεράστιο κύκλο αλλά και να ποζάρουν με χάρη στον φακό του φωτογράφου.

Η δοκιμασία αποδείχθηκε απαιτητικά και δυσκόλεψε τα υποψήφια μοντέλα ενώ δεν έλειψαν και τα μικροατυχήματα.

Η Μαρτίνα Χάφιτσουκ η οποία δεν τα πήγε καλά στη δοκιμασία και ανέφερε στη κάμερα της παραγωγής πως γι’ αυτό έφταιγε η χημεία που δεν υπήρχε ανάμεσα σε εκείνη και το ταίρι της στην δοκιμασία, την Μαρίνα αλλά και ένα χτύπημα που είχε στο αιδ…ο της.

«Είχα σκεφτεί να κάνω κάποια πράγματα, δεν πρόλαβα. Κόμπλαρα πάρα πολύ, ήθελα να αποδείξω ότι μπορώ να τα καταφέρω και δεν τα κατάφερα. Δεν είμαι σίγουρη ότι έχω λήψη.

Γιατί εκεί που πήγα να κάνω αυτό με τα πόδια μου, η Μαρίνα δεν είχε πόζα και το να τα κάνω μόνη μου δεν είχε νόημα. Με τη Μαρίνα δεν είχαμε καθόλου χημεία και πιστεύω ότι είναι και η αιτία για να βρεθώ στο σημείο αποχώρησης.

Επίσης χτύπησα το κόκκαλο του αιδ…ου μου. Χτύπησα το αι…ο μου γιατί προσπαθούσα να κρατηθώ από το ξύλο με τα μπούτια μου. Ο κύριος Σκουλός ζήταγε να μείνω εκεί, εγώ περίμενα τη Μαρίνα να στηθεί και κάποια στιγμή χτύπησα στη γωνία και πόνεσα πάρα πολύ.

Περίμενα περισσότερα από μένα, δεν μου βγήκε. Με έχουν πάει και λίγο σερί στα αβαντάζ τους τα κορίτσια…», είπε η Μαρτίνα και δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της.