Άγριες Μέλισσες: Νέα σφοδρή διαμάχη ξεκινά ανάμεσα στην Ελένη και τον Δούκα

Τι θα δούμε απόψε στη σειρά του Ant1;


MEDIA
17:45
21/10/2019
Άγριες Μέλισσες: Νέα σφοδρή διαμάχη ξεκινά ανάμεσα στην Ελένη και τον Δούκα
1
loading

Οι «Άγριες Μέλισσες» έχουν καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό. Πλέον ήρθε η στιγμή που οι κάτοικοι του χωριού «Διαφάνι» θα ενημερωθούν για την εγκύκλιο του Υπουργείου και οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες.

Τι θα δούμε όμως απόψε στη σειρά του Ant1;

Το χωριό ενημερώνεται για την εγκύκλιο του Υπουργείου πως η περιοχή τους επιλέχθηκε για τη δημιουργία μιας βιομηχανικής ζώνης και διχάζεται με κάποιους κατοίκους να είναι υπέρ και άλλοι κατά του σχεδίου. Η Ελένη καταλαβαίνει πια πως αυτός ήταν ο λόγος που ο Δούκας ήθελε τα χωράφια της και μια νέα σφοδρή διαμάχη ξεκινά. Ο Νικηφόρος συγκρούεται για πρώτη φορά με τη Μυρσίνη ενώ ο Δούκας εκμεταλλευόμενος τον έρωτα του Νικηφόρου και της Ασημίνας κάνει μια πρόταση στην Ελένη για να λήξει η κόντρα τους. Παράλληλα το ταλέντο της Δρόσως στο τραγούδι εκπλήσσει ολόκληρο το Διαφάνι. Η Ασημίνα παίρνει μια απόφαση που θα φέρει στα όρια τις δυο οικογένειες, ενώ ο Κυπραίος δέχεται μια ιδιαίτερη πρόσκληση. Ο Λάμπρος στέκεται στο πλευρό της Ελένης για το θέμα των χωραφιών. Θα είναι και το μοιραίο βήμα για τον έρωτα τους;

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar kyrik

    Είναι γνωστό ότι στην Έλληνική τηλεόραση προβάλλονται αυτή τη περίοδο αρκετές σειρές, άλλες κάλες-άλλες κακές. Γιατί πρέπει να μας βομβαρδίζετε καθημερινά με άρθρα για τις "άγριες μέλισσες" μόνο? Μήπως έχετε αναλάβει τη διαφήμιση αυτής της σειράς. Αν όχι, τότε εν γνώσει σας ενεργείτε σε βάρος των άλλων σειρών, κάτι που δεν τιμά ένα ενημερωτικό site.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει