Μεγάλο ενδιαφέρον έχει φέτος η prime time ζώνη της Κυριακής. Η «μάχη» για την τηλεθέαση είναι και εδώ σκληρή καθώς τα κανάλια έχουν επιλέξει δυνατά χαρτιά. Το Voice αποδεικνύεται «εφτάψυχο» και όχι μόνο δεν δείχνει να παρασύρεται από το «Κόκκινο Ποτάμι», αλλά το βράδυ της Κυριακής (20/10) έδειξε τα «δόντια» του στη σειρά του Open, που αγαπήθηκε αμέσως από το κοινό.

Μάλιστα, η σειρά του Μανούσου Μανουσάκη χθες ήταν μειωμένη κατά μία ώρα, όπως ελαφρώς μειωμένα ήταν και τα ποσοστά τηλεθέασης. Συγκεκριμένα στο γενικό σύνολο έκανε 25,5% και στο δυναμικό κοινό έκανε 28,3%. Αν και την ώρα προβολής της ήταν μπροστά έναντι του ανταγωνισμού.

Το Voice αύξησε τα νούμερα του και δείχνει πως είναι από τα μουσικά talent shows που όχι μόνο αντέχουν, αλλά σημειώνουν και εντυπωσιακά νούμερα τηλεθέασης, αφού έφτασε να κάνει μέχρι και 40%. Έτσι, το show του ΣΚΑΪ έκλεισε στο γενικό σύνολο με 27,2% και στο δυναμικό με 24,6%.

Το μουσικό show, πάλι, του ΑΝΤ1 «The Final Four» συνεχίζει να κάνει χαμηλά νούμερα. Συγκεκριμένα στο γενικό έκανε 12,7% και στο δυναμικό κοινό 13,7%.