Τις ομιλίες όλων των πολιτικών αρχηγών στις Κοινοβουλευτικές τους Ομάδες θα μεταδίδει εφεξής το κανάλι της Βουλής στο πλαίσιο της πληρέστερης ενημέρωσης των πολιτών. Μέχρι σήμερα οι συγκεκριμένες ομιλίες μεταδίδονταν ενίοτε από τη δημόσια τηλεόραση και πρωτίστως για τα δύο μεγάλα κόμματα.

Τώρα όμως την αποκλειστική μετάδοση των όσων θα λένε στους βουλευτές τους ο Κυριάκος Μητσοτάκης εκ μέρους της Νέας Δημοκρατίας, ο Αλέξης Τσίπρας ως επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, η Φώφη Γεννηματά ως πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, ο Δημήτρης Κουτσούμας πως γενικός γραμματέας του Κ.Κ.Ε., ο Κυριάκος Βελόπουλος ως πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης και ο Γιάνης Βαρουφάκης ως γραμματέας του ΜέΡΑ25, θα έχει ο τηλεοπτικός σταθμός της Βουλής των Ελλήνων.

Εννοείται πως εάν κάποιες συνεδριάσεις επιλέγουν οι αρχηγοί πως θέλουν να γίνονται κεκλεισμένων των θυρών, δεν θα υπάρχουν κάμερες στην αίθουσα της Γερουσίας ή σε οποιοδήποτε άλλο χώρο του Μεγάρου πραγματοποιηθούν.

Η αρχή θα γίνει μεθαύριο την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου, όπου στη μια το μεσημέρι θα μεταδοθεί απευθείας η ομιλία του Πρωθυπουργού και προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη στα μέλη της Κοινοβουλευτικής του Ομάδας.