Την γνωρίσαμε μέσα από την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, «Καλημέρα Ελλάδα» καθώς για καιρό ήταν η συμπαρουσιάστριά του. Ωστόσο, το 2015 αποφάσισε να φύγει από την εκπομπή και να περάσει πίσω από τις κάμερες. Και για τα επόμενα χρόνια βρισκόταν στο δυναμικό του καναλιού του Αμαρουσίου, ενώ ήταν η αρχισυντάκτρια της καλοκαιρινής εκπομπής, «Καλοκαίρι Μαζί».

Ο λόγος για τη Ντόρα Κουτροκόη, η οποία αποφάσισε να περάσει και πάλι μπροστά από τις κάμερες, αλλάζοντας μάλιστα τηλεοπτική στέγη -μετά από 10 χρόνια- αφού σύντομα θα την βλέπουμε μέσα από τη συχνότητα του OPEN.

Μάλιστα, το κανάλι της Παιανίας ανακοίνωσε κι επίσημα τη συνεργασία με τη δημοσιογράφο, η οποία θα ενταχθεί στην ενημερωτική ζώνη του σταθμού.

«To ΟPEN καλωσορίζει στο δυναμικό του τη δημοσιογράφο, Ντόρα Κουτροκόη. Με μακρά πορεία μπροστά και πίσω από τις κάμερες σε ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς, καθώς και στη δημόσια τηλεόραση, η Ντόρα Κουτροκόη εντάσσεται στη δημοσιογραφική οικογένεια του OPEN, ενισχύοντας τις ενημερωτικές εκπομπές.

Το Ανοιχτό Κανάλι ξεκινά τη σεζόν με μια ισχυρή ομάδα δημοσιογράφων, για την άμεση, συνεχή, έγκυρη κάλυψη και καταγραφή της ειδησεογραφίας, καθημερινά στο πλευρό του πολίτη», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.