Το πολυαναμενόμενο Disney+ καταφτάνει ολοταχώς στις 12 Νοεμβρίου και έρχεται με φόρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του CNET, το συνδρομητικό κανάλι θα προσφέρει ως και 4 ταυτόχρονα streams, αλλά και περιεχόμενο στα 4K. Κι όλα αυτά με 6,99 δολάρια τον μήνα, με τα οποία θα μπορείς να στήνεις και να διαχειρίζεσαι ως και 7 προφίλ χρηστών σε έναν λογαριασμό!

Αν πρέπει να το πούμε, στο Netflix στοχεύει η κίνηση, το οποίο αύξησε φέτος τις τιμές του και προσφέρει πολύ λιγότερα σε πιο τσουχτερές τιμές. Στις ΗΠΑ, για παράδειγμα, ώστε να είναι συγκρίσιμα τα μεγέθη, η απλή συνδρομή (standard definition) στο Netflix κοστίζει 9 δολάρια και έχει μόλις ένα διαθέσιμο stream.

Αν θέλεις HD streaming, τότε το ποσό σκαρφαλώνει στα 13 δολάρια (με 2 streams ταυτοχρόνως). Για 4K και 4 streams, χρειάζεσαι 16 δολάρια τον μήνα. Στη νέα υψηλή τιμή της συνδρομής του απέδωσε προσφάτως ο γενικός διευθυντής Reed Hastings τη μείωση της συνδρομητικής βάσης στις ΗΠΑ κατά το τελευταίο τρίμηνο, κάτι που έφερε τριγμούς στη χρηματιστηριακή πορεία του κολοσσού.

Τι θα προσφέρει η Disney στα ίδια λεφτά (12,99 δολάρια); Τόσο το ESPN+ όσο και το Hulu, φτιάχνοντας ένα ελκυστικότατο πακέτο με πολύ μεγάλη ποικιλία προγραμμάτων. Αυτά αποκάλυψε η Disney στην πρόσφατη έκθεση D23 Expo, αλλά και μια ομοβροντία σειρών και περιεχομένου για να προσελκύσει συνδρομητές με τη σέσουλα.

Σύμφωνα μάλιστα με το CNET, η Disney σκοπεύει να κυκλοφορεί τα νέα επεισόδια σε εβδομαδιαία βάση, αντί για όλα μαζί μονομιάς, όπως κάνει το Netflix. Μια στρατηγική που θα της επιτρέψει να αποκτήσει μόνιμο κοινό.

Η Disney έχει ανακοινώσει πολλά και διάφορα για το κανάλι της Disney+ (όπως οι τόσες Star Wars σειρές!), μπαίνοντας στον ανταγωνισμό όσο πιο δυναμικά παίρνει.