Τα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση τα έκανε πριν από ένα χρόνο, παρουσιάζοντας τα παρασκήνια της εκπομπής «Ο διάδοχος του Uri Geller». Τώρα ετοιμάζεται να κάνει ακόμα μεγαλύτερα βήματα καθώς είναι η επικρατέστερη για να αναλάβει χρέη δικηγόρου που θα ελέγχει τις νομικές διαδικασίες στο «Deal», ακριβώς δηλαδή αυτό που έκανε ο Γιάννης Μαρακάκης. Είναι η Χρυσαυγή Ατσιδάκου, η σύντροφος του Έλληνα τερματοφύλακα, Αλέξανδρου Τζόρβα.

Είναι 28 ετών, πτυχιούχος της Νομικής Αθηνών και έχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος για περισσότερο από δύο χρόνια. Εχει κάνει μεταπτυχιακό στο Δίκαιο Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης στη Νότιο Γαλλία και γνωρίζει άπταιστα αγγλικά και γαλλικά. Παράλληλα με τη Νομική σπούδασε δημοσιογραφία στο Εργαστήρι Δημοσιογραφίας στο Κολωνάκι.

 
Στον ελεύθερο χρόνο της προτιμάει να κάνει εξορμήσεις σε όλη την Ελλάδα ενώ δηλώνει λάτρης της φύσης.

Με τον Αλέξη Τζόρβα είναι ζευγάρι εδώ και έξι χρόνια και μένουν μαζί στα Μελίσσια. Σχέδια για γάμου δεν κάνουν ακόμα, αν και άνθρωποι από το φιλικό τους περιβάλλον κάνουν λόγο για έναν έρωτα μεγάλο που σίγουρα θα καταλήξει στα σκαλιά της εκκλησίας. Είναι και οι δύο άτομα χαμηλού προφίλ, με πολλά κοινά ενδιαφέροντα και προτιμούν να αποφεύγουν τα φλας της δημοσιότητας.