Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε στο περιοδικό ΟΚ! για την υπέροχη περίοδο που περνάει και ανάμεσα σε άλλα εξέφρασε την επιθυμία να αποκτήσει άλλο ένα παιδί.

«Θέλω τουλάχιστον δύο. Βλέπεις, εγώ μεγάλωσα έχοντας μια αδερφή και ο Θέμης αντίστοιχα έχει άλλες δύο, οπότε έχουμε μάθει να μοιραζόμαστε αγάπη και παιδικές αναμνήσεις. Ιδανικά, λοιπόν, αν με ρωτάς δεν θα θέλαμε μόνο ένα παιδάκι, αλλά επειδή και πάλι ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται στη ζωή κάθε ζευγαριού, αν ο Θεός θέλει να μας φέρει μόνο αυτό το ένα θα το αγαπήσουμε αφού για εμάς θα είναι τα πάντα».

Η παρουσιάστρια δηλώνει «ευλογημένη» γι αυτό που συμβαίνει στη ζωή της και δίνει μια συμβουλή στις γυναίκες που επιθυμούν να γίνουν μητέρες: «Μια γυναίκα δεν πρέπει να σταματάει σε μια ατυχία, πρέπει να συνεχίζει να πιστεύει στο όνειρο της να το διεκδικεί. Και το τελειώνω εδώ. Οι ατυχίες είναι στη ζωή, αλλά δεν πρέπει να χάνουμε το κουράγιο και την πίστη μας στο όνειρο».

Όσο για τις αλλαγές στο σώμα της η Σταματίνα είπε στο περιοδικό: «Από την αρχή ήμουν σε μια κατάσταση που είπα “έχεις αγχωθεί πολύ για το σώμα σου, τη διατροφή σου… Αυτή την περίοδο θα τη ζήσεις!”. Ήδη έχω αφεθεί. Είμαι 5 μηνών κι έχω πάρει 7 κιλά, δεν είναι λίγα. Ακούω άλλες γυναίκες που πήραν σε όλη την εγκυμοσύνη οκτώ και εννέα κιλά και δεν έχω περάσει το δύσκολο τρίμηνο, που αναπνέεις και παίρνεις βάρος. Κάνω πιο εύκολα τις παρασπονδίες μου».