Με τις αναμετρήσεις Κάχα Λαμποράλ-Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού-Ζαλγκίρις ξεκινάει (σε Nova, NET αντίστοιχα) η β’ φάση των ομίλων της Ευρωλίγκα μπάσκετ.

Το συνδρομητικό και η δημόσια τηλεόραση θα ακολουθήσουν ως το τέλος την πορεία των «αιωνίων» στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση μπάσκετ με την ελπίδα αυτό το τέλος να είναι το φάιναλ-φορ της διοργάνωσης.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης και ο «εξάστερος» είναι αυτοί που (τηλεοπτικά) συντηρούν το μεγάλο ενδιαφέρον της Ευρωλίγκα, κάτι που γνωρίζουν σε Nova και ΕΡΤ, οι οποίοι βέβαια, θα εκμεταλλευτούν την αλλαγή συστήματος της διοργάνωσης και την ύπαρξη, πλέον, περισσότερων μεγάλων-εμπορικών αναμετρήσεων.

Θυμίζουμε πως στην δεύτερη αγωνιστική η Nova θα δείξει το Ολυμπιακός-Μπεσίκτας και η ΝΕΤ το Εφές Πίλσεν-Παναθηναϊκός, ενώ η ΕΡΤ θα κάνει «πρεμιέρα» στα παιχνίδια των Πειραιωτών την 3η αγωνιστική, όταν και θα δείξει το Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός.

Θυμίζουμε πως το Κάχα Λαμποράλ-Ολυμπιακός θα δείξει σήμερα (27/12) το Novasports 3 (21.30) και το Παναθηναϊκός-Ζαλγκίρις την Παρασκευή (28/12) η ΝΕΤ (22.00).