Ελληνική ομάδα σε κρίση, είναι ο χαρακτηρισμός που ταιριάζει γάντι στους παίκτες της Ελλάδας του Survivor 3, τις τελευταίες ημέρες. Οι ήττες στα αγωνίσματα, οι μεταξύ τους κόντρες, η απογοητευτική απόδοση κάποιων ανδρών στο στίβο μάχης, η πείνα και τα νεύρα, έχουν δημιουργήσει ένα αρνητικό κλίμα στην ομάδα. Και κάθε λίγο και λιγάκι, τσακώνονται.

Ο Τόνι φαίνεται ότι έχει μπει στο στόχαστρο κάποιων συμπαικτών του, οι οποίοι τον κατηγορούν για τη συμπεριφορά του, τόσο μέσα στο στίβο μάχης, όσο και στην καλύβα.  Ο Σπύρος αποκάλυψε στους συμπαίκτες παίκτες του τι ειπώθηκε από τον Τόνι, όταν έπαιζαν οι γυναίκες και ακολούθησε ο κακός χαμός.

«Αφορά Δήμητρα, Αφροδίτη, Ελπίδα, Ρία και Τόνι. Όταν παίζατε το παιχνίδι σήμερα, κάποια στιγμή ήσασταν μέσα εσείς οι τέσσερις, Ελπίδα, Ρία, Αφροδίτη και Δήμητρα και εκεί που χάνει η Ρία, γύρισε ο Τόνι και είπε “ας ελπίσουμε τώρα μόνο στην Ελπίδα”», είπε ο Σπύρος.

Ο Τόνι δεν τον διέψευσε, αλλά εκνευρίστηκε μαζί του και οι τόνοι ανέβηκαν επικίνδυνα.

Από την άλλη, κάποιοι από τους παίκτες του Survivor 3, όπως η Αφροδίτη, ο Βασίλης Βασιλικός και ο Σπύρος σχολίασαν τους συμπαίκτες τους, που επιμένουν να αγωνίζονται, ενώ δεν αποδίδουν. Ο Τόνι ήταν ανάμεσα σε αυτούς.