Μπορεί η ελληνική ομάδα να κέρδισε την ασυλία στο Survivor 3, όμως, τα προβλήματα παραμένουν. Η ατμόσφαιρα στο ελληνικό στρατόπεδο είναι ηλεκτρισμένη και όταν επιστρέφουν στην καλύβα μετά το συμβούλιο, ξεσπά άγριος καβγάς ανάμεσα στη Δήμητρα και στον Βασίλη Βασιλικό. Ο Βασίλης Σίμος και ο Τόνι μπαίνουν στη μέση, με τον πρώτο να τονίζει στην κάμερα ότι «οι γυναίκες της ομάδας είναι πιο άντρες».

Στο μεταξύ, την επόμενη ημέρα ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοινώνει το έπαθλο και οι δύο ομάδες τρελαίνονται από χαρά. Ο στίβος μάχης είναι απαιτητικός και θέλει μεγάλη προσοχή. Στο τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου βλέπουμε την Αφροδίτη να βγαίνει από τη θάλασσα και να μη μπορεί να αναπνεύσει. Όλοι οι παίκτες τρέχουν έντρομοι πάνω της να δουν τι συμβαίνει.

Ωστόσο, ο τραυματισμός που σοκάρει τους πάντες είναι εκείνος της Σαμπριγιέ. Η Τουρκάλα παίκτρια φαίνεται να πέφτει άτσαλα στη θάλασσα και να φωνάζει «η μέση μου». Οι παίκτες και των δύο ομάδων τρέχουν τρομοκρατημένοι προς το μέρος της να δουν τι συμβαίνει.

Δείτε το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Μη χάσετε αύριο στις 21:00 ένα συγκλονιστικό επεισόδιο Survivor! Stay tuned!???? … #SurvivorGR #SkaitvGR @skaitv.gr

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Survivor Greece (@survivorgreece) στις