Για τις σχέσεις της με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τη φιλία που την ενώνει με τον Θέμη Γεωργαντά μίλησε η Ναταλία Γερμανού στην κάμερα της εκπομπής «Μεσημεριανή Μελέτη».

Η Ναταλία Γερμανού, η οποία απουσίαζε το σαββατοκύριακο από την εκπομπή της λόγω μίας οξείας γαστρεντερίτιδας, δεν δίστασε να μιλήσει και για την πολυσυζητημένη παρουσία της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στην εκπομπή:

 «Όσα έχει της τα δώσανε, δεν τα διεκδίκησε. Εγώ δεν ήμουν ποτέ παρούσα σε μέρα που η Κωνσταντίνα είπε “δώστε μου τώρα τη στήλη μου”. Της τα έδωσαν! Αλλά η δουλειά μου είναι να παρουσιάζω την εκπομπή και όχι να εξηγώ ή να δικαιολογώ καταστάσεις. Αυτή νομίζω είναι δουλειά του καναλιού».

Για τη μεταξύ τους σχέση πρόσθεσε: «Οι σχέσεις δένονται με τον χρόνο. Πολλές φορές οι εξωγενείς παράγοντες, όπως τα σχόλια, δεν βοηθούν, αλλά νομίζω πως και αυτό νικιέται. Η μοναδική φορά στη ζωή μου που απέκτησα χημεία με το καλημέρα ήταν με τη Σίσσυ Χρηστίδου» είπε η ραδιοφωνική παραγωγός και παρουσιάστρια.

Όσο για το ενδεχόμενο στο μέλλον να αποχωρήσει η ίδια και να αναλάβει την παρουσίαση της εκπομπής της ένας εκ των συνεργατών της επί μονίμου βάσεως, η ίδια σχολίασε: «Γιατί να μου φανεί άσχημο; Φυσιολογικό θα ήταν. Έχω μάθει να περιμένω τα πάντα από την τηλεόραση. Ένας παρουσιαστής κρίνεται από δύο παράγοντες, τον χρόνο και τους τηλεθεατές. Τις εξετάσεις μας τις δίνουμε στο τηλεοπτικό κοινό».

Τέλος για την πολυετή φιλία που τη συνδέει με τον Θέμη Γεωργαντά και τις φήμες για ρήξη στη σχέση τους ξεκαθάρισε:

«Με τον Θέμη Γεωργαντά είμαστε φίλοι 20 χρόνια. Ξέρει πολύ καλά τι έχω κάνει για εκείνον, κατ’ αρχήν εγώ τον έφερα στην εκπομπή και είναι πολύ χαρούμενος που βρίσκεται εκεί. Και ξέρω και εγώ πολύ καλά τι έχει κάνει για εμένα σε φιλικό επίπεδο».