Η εξέλιξη που φέρνει το Mega ξανά στις οθόνες

Όλο το παρασκήνιο


MEDIA
10:08
25/02/2019
Η εξέλιξη που φέρνει το Mega ξανά στις οθόνες
5
loading

Επιστρέφει στις οθόνες το Mega. Ο τηλεοπτικός σταθμός πρέπει να μεταδώσει πρόγραμμα, προκειμένου να προχωρήσει ο πλειστηριασμός των περιουσιακών στοιχείων της Τηλέτυπος, σύμφωνα με τις typologies.gr.

Ο ν. 4307/2014 δίνει τη δυνατότητα της ειδικής διαχείρισης εν λειτουργία μιας επιχείρησης, όμως χρησιμοποιείται για να οδηγηθεί σε εκκαθάριση. Όταν όμως δεν υφίσταται λειτουργία της εταιρείας που έχει εξασφαλίσει την απόφαση της προστασίας από τους πιστωτές, τότε υπάρχει ουσιαστικό ζήτημα σε όλη τη διαδικασία.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ίδιας ιστοσελίδας, ο ειδικός εκκαθαριστής προτίθεται το επόμενο διάστημα να λειτουργήσει το Mega ως πρόγραμμα, αλλά θα ανέβει αποκλειστικά στις δύο συνδρομητικές πλατφόρμες της Nova και του OTE, με μόνο στόχο να προχωρήσει νομότυπα η ειδική διαχείριση, που εξελίσσεται σε εκκαθάριση.

Όπως διαμηνύθηκε, η επιστροφή του Mega στις οθόνες θα γίνει με έναν ελάχιστο αριθμό εργαζομένων και μόνο για να προχωρήσει ο πλειστηριασμός.

Αν όμως η Τηλέτυπος καταθέσει το αίτημα στο ΕΣΡ για την εκπομπή από τις συνδρομητικές πλατφόρμες, γιατί, τότε, για να προστατευτούν τα δικαιώματα της εταιρείας, δεν λαμβάνει μέρος και στον διαγωνισμό για τις δύο άδειες;

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

5
σχόλια
 1. avatar nasoulis

  Ακόμα κι αν δεχτούμε ότι το ημι-ολοκληρωτικό κράτος μας έχει δικαίωμα να επεμβαίνει στο τι εκπέμπεται στις δημόσιες συχνότητες (βλέπε μέσω digea) είναι αδιανότηο και κραυγαλέα παράνομο να επεμβαίνει στο τι εκπέμπεται μέσω συνδρομητικών πακέτων (Nova, Cosmote κλπ). Το ότι το Mega δεν αντέδρασε σε αυτή την απαγόρευση (κι αντίστοιχα η Nova, η Cosmote κλπ) οφείλονται μάλλον στη γενικότερη αδυναμία τους, βασικά του Mega, που ήταν υπό διάλυση έτσι και αλλιώς. Με άλλα λόγια ποιος να αντιδράσει και με τι λεφτά. Αλλά η απλή λογική λέει ότι αν υπάρξει αντίδραση, η δικαίωση (έστω και μετά από χρόνια) του Mega και η καταδίκη του ημι-ολοκληρωτικού μας κράτους θα είναι πανηγυρική. Εκτός κι αν γίνουμε επισήμως δικτατορία...

 2. avatar Κανενας

  Όσοι δεν πήραν άδειες μπορούν να να κάνοθν οτι ο εκανε ο Καρατζαφέρης.Που πήγε Κύπρο και εκπέμπει ιντερνετικά και δορυφορικά.Θα μπορούσαν όλοι οι κομμένοι από τις αδειεε σευνεργασία με εταιρία να δίνουν στους τηλεθεατές χαμηλη προσφορά πακέτο δορυφορική κεραία δορυφορικό κωδικοποιητή εγκατάσταση ,κ.λπ.,δορυφορικές υπηρεσίες κ.λπ.,ελεύθερα ξενα καναλια νοικιάζοντας όλοι μαζί ένα μπουκετο αναμέταδότη από τους δορυφόρους άστρα είτε χοντμπερντ.Ηδη η ντιντζια ρεταρει παρά πολύ και έχει συχνές διακοπές σήματος παράσιτα και πολλοί που δεν πιάνουν καλά είναι σε χαμηλά μέρη βάζουν δορυφορική κεραια και πιάνουν τον δορυφόρο της ντιντζια που μοιραζει το τηλεοπτικό σήμα στα περιφερειακά κέντρα εκπομπής.Ο Προσοχη ομως,ο δορυφόρος της ντιντσια είναι από την άλλη πλευρά του ουρανού από τη θέση που βρίσκονται οι δορυφόροι άστρα και χοντμπερντ και και δεν μπορείς να πιάσεις με το ίδιο δορυφορικό πιάτο ελεύθερα τηλεοπτικά προγράμματα των δορυφόρων άστρα και χοντμπερντ και τοθ δορυφόρου ιντελσατ νομίζω που εκπέμπει τα ελεύθερα ελληνικά κανάλια της ντιντζια.Οποτε ειτε θα χρειαστείς δύο δορυφορικά πιάτα είτε κεραία που πιάνει όλο τον ουρανό ,( υπάρχει ειναι σαν σερβιετα δεν είναι ακριβή ) είτε κεραία που μετακινείται από δορυφόρο σε δορυφόρο με τηλεκοντρόλ με μοτερακι ( είναι μεγάλη και ακριβουτσικη για ξενοδοχεία κλαμπ για τουρίστες ,κ.λπ.,επιχειρήσεις)

  1. Δεν θα εδινα ουτε 10 λεπτα για να παρακολουθησω τα σκουπιδια του Καρατζαφερη. Μου φτανουν τα σκουπιδια του ΣΚΑΙ.

 3. avatar Noname2018a

  Και γιατι μονο στις συνδρομητικες πλατφορμες κι οχι και στη digea?

 4. avatar Φον Τσίπρεν

  Η Φασιστερά νικήθηκε κατά κράτος και πάλι.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει