Ο Αλέξανδρος Κασκούτας πήγε στο MasterChef, μαγείρεψε και παρουσίασε στους κριτές παϊδάκια προβατίνας με πουρέ και σπαράγγια.

Ωστόσο ένα στοιχείο του πιάτου δεν άρεσε καθόλου στον Σωτήρη Κοντιζά με αποτέλεσμα να αρπαχτεί με τον κριτή του ριάλιτι μαγειρικής Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

«Τα κεδροκούκουτσα, επειδή δεν τα βρήκα φρέσκα ήταν πολύ μαστιχωτά και δεν έσπαγαν όπως έπρεπε», εξήγησε ο Αλέξανδρος. «Και γιατί τα έβαλες;», ρώτησε ο Κοντιζάς, ωστόσο, η απάντηση που πήρε τον άφησε κυριολεκτικά άναυδο. «Γιατί το έγραφε η συνταγή, σεφ», είπε ο διαγωνιζόμενος, με τον γνωστό σεφ να γουρλώνει τα μάτια.

Η ώρα της κρίσης ήρθε και ο Πάνος Ιωαννίδης είπε «ναι», ο Σωτήρης Κοντιζάς «όχι», ωστόσο, αντέδρασε και διέκοψε τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο όταν κατάλαβε ότι θα έλεγε και αυτός «ναι».

Κοντιζάς: Συγγνώμη, ετοιμάζεσαι να του πεις ναι; Για να καταλάβω…

Κουτσόπουλος: Ναι.

Κοντιζάς: Συγγνώμη, εγώ έχω κεδροκούκουτσα ακόμα, έχει μουδιάσει το στόμα μου. Έχω κουκούτσια, δεν έφτασα καν σε εκείνο το σημείο. Συγγνώμη που επεμβαίνω, δεν το έχω ξανακάνει ποτέ. Δεν είναι στο στόμα σας τα κεδροκούκουτσα; Δεν μπορώ να καταλάβω.

Δείτε το βίντεο: