Εξελίξεις στο τηλεοπτικό τοπίο

Το ΕΣΡ προκήρυξε τις δύο τηλεοπτικές άδειες που απομένουν


MEDIA
12:58
14/01/2019
Εξελίξεις στο τηλεοπτικό τοπίο
6
loading

Το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης προχώρησε στην προκήρυξη των δύο νέων τηλεοπτικών αδειών ενημερωτικού προγράμματος, γενικού περιεχομένου, που απέμεναν.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε στο site του το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης «απεστάλη σήμερα Δευτέρα 14/1/2019 στο Εθνικό Τυπογραφείο από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης η Προκήρυξη 1/2019 για την δημοπρασία των δύο (2) αδειών παρόχων ενημερωτικού προγράμματος γενικού περιεχομένου εθνικής εμβέλειας (Κ.Α.Δ. Εθνικού Τυπογραφείου 1777).

Όπως ορίζει ο νόμος, μετά τη δημοσίευση της προκήρυξης για τις δύο άδειες, απαιτείται χρονικό διάστημα 45 ημερών για την υποβολή αιτήσεων από τους ενδιαφερομένους.

Στη συνέχεια, αν οι ενδιαφερόμενοι είναι ένας ή δύο, τότε οι άδειες θα χορηγηθούν έναντι του ποσού των 35 εκατ. ευρώ έκαστη και για δέκα έτη. Σε περίπτωση που υπάρξουν περισσότεροι των δύο ενδιαφερομένων, θα διεξαχθεί δημοπρασία η οποία αναμένεται να καθυστερήσει και την όλη διαδικασία χορήγησης των αδειών.

Υπενθυμίζεται ότι αίτηση για μια άδεια έχει ήδη καταθέσει η εταιρεία Άλτερ Έγκο ΜΜΕ, συμφερόντων του επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

6
σχόλια
 1. avatar Πρώτη φορά Φασιστερά

  τώρα που η φασιστερά έκλεισε το MEGA και το απόλυτα ελεγχόμενο απο αυτήν ΕΣΡ που έχουν διορίσει μανάδες και θείες οι συριζαίοι φασίστες μπορούν να προκηρύξουν και τις 2 ακόμα άδειες για αν τις δώσουν στους δικούς τους. Ποιο μπροστά και καλά δεν τους χώραγε το "φάσμα".

  1. avatar “ΈΧΕΙΣ… δίκιο”

   Και τις άλλες πέντε " δικοί του" τις έχουν πάρει!

  2. avatar Βρε ασχετε

   Ο προεδρος του ΕΣΡ καραδεξιος ειναι

  3. avatar +1000

   τι είπες τώρα ρε φίλε! τα είπες όλα, ευχαριστώ!!

 2. avatar Αλλουνού παπά Ευαγγέλιο

  Μη μπερδεύεις το ΣΥΡΙΖΑ με τα κόμματα που μας έκλεβαν. Τώρα θέλουν να ανέβουν στην εξουσία για να μας ξανακλέψουν!

  1. avatar Ψεύτες και κλέφτες συριζαίοι

   μας κατακλέψατε και τώρα κλέβετε και την ιστορία μας και την πατρίδα μας.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει