Η κριτική του Δημήτρη Αργυρόπουλου για το look που επέλεξε η Κωνσταντίνα Σουλτάτη για τον συνοδό της στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks προκάλεσε την έντονη αντίδραση της παίκτριας, η οποία θεώρησε πως ήταν προσβλητική για τον δικό της άνθρωπο.

Ο κριτής απευθύνθηκε στον συνοδό της Κωνσταντίνας Σουλτάτη, λέγοντάς του: «Είσαι 35 χρονών. Αυτό είναι ένα εφηβικό look το οποίο έχεις κρατήσει και πρέπει να το αφήσεις σιγά-σιγά. Πρέπει να το πετάξεις αυτό. Αυτό το μπουφάν δεν μπορεί να το φορά ένας 35αρης ή ένας 25αρης – ενδεχομένως να το φορέσει ένας 17-18 χρονών. Χάρισέ το σε κανένα φιλαράκι σου πιτσιρίκι. Θα του έλεγα ότι αν είσαι 25, άσε τη μετεφηβική ηλικία να φύγει, χαιρέτα τη, και γίνε άντρας. Τώρα λοιπόν που είναι 35 και είναι άντρας, δεν μπορεί να ντύνεται σαν παιδάκι. […] Αυτό είναι εφηβικό το look, δηλαδή το πουκάμισο αυτό δεν το φοράει 35ρης πουθενά. Δεν το φοράς πουθενά αυτό, το πετάς. […] Μην ντύνεσαι σαν μικρός, γιατί δεν είσαι μικρός και πρέπει να μάθεις να ντύνεσαι ως μεγάλος 35 χρονών που είσαι.».

Λίγη ώρα αργότερα, η παίκτρια επέστρεψε στο πλατό με δάκρυα, απευθύνοντας δριμύ κατηγορώ κατά του Δημήτρη Αργυρόπουλου, στο οποίο είπε: «Δεν φέρνουμε εδώ τους δικούς μας ανθρώπους για να ρεζιλεύονται έτσι. Γιατί θεωρούσα άστοχο το θέμα της ηλικίας, το θέμα να πετάξει το παλτό και να γυρίσει στην ηλικία του. Θα ήθελα όπως σας σεβόμαστε κι εμείς να μας σέβεστε κι εσείς και τους ανθρώπους που φέρνουμε μαζί».

Ο κριτής, εμβρόντητος, της απάντησε: «Δεν το είπα καθόλου για να τον προσβάλω, μιλούσαμε για τα ρούχα, δεν μιλούσα για τίποτα παραπάνω. Σου ζητώ συγγνώμη».